Nabeschouwing Lazio - Lecce (1-2) || Serie A 2010/2011

Zondag 9 januari 2011 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Lazio het zondag 9 januari 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lecce. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Lazio - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Lecce (1-2)

Het Serie A duel tussen Lazio en Lecce is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lecce. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 39e minuut dacht Lecce op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Muslera. Helaas voor Lecce werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Lazio dat via S. Mauri dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Grossmüller dacht na 73 minuten te scoren voor Lecce, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lazio - Lecce
1
2
LIVE Lazio - Lecce 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Wissel Lecce Wissel D. Corvia voor E. Ofere Lecce
39' Eigen doelpunt Lecce Eigen doelpunt F. Muslera Lecce
47' Doelpunt Lazio Doelpunt S. Mauri Lazio
58' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Mauri Lazio
60' Gele kaart Lecce Gele kaart voor C. Grossmüller Lecce
67' Gele kaart Lazio Gele kaart voor G. Biava Lazio
68' Wissel Lazio Wissel M. Bresciano voor Hernanes Lazio
68' Wissel Lecce Wissel M. Coppola voor A. Bertolacci Lecce
71' Gele kaart Lecce Gele kaart voor M. Coppola Lecce
73' Doelpunt Lecce Doelpunt C. Grossmüller met assist van G. Vives Lecce
75' Wissel Lazio Wissel L. Kozák voor S. Mauri Lazio
85' Wissel Lazio Wissel P. Foggia voor S. Lichtsteiner Lazio
86' Gele kaart Lecce Gele kaart voor G. Munari Lecce
86' Wissel Lecce Wissel S. Ferrario voor C. Grossmüller Lecce
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Lecce
Opstellingen Lazio - Lecce

Voorbeschouwing Lazio - Lecce

Lazio en Lecce treffen elkaar in de 19e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Lecce in de Serie A vond plaats op 22 februari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Lecce slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.