Nabeschouwing Lazio - Palermo (3-0) || Serie A 2012/2013

Zondag 2 september 2012 - 20:45 uur



In de Serie A 2012/2013 neemt Lazio het zondag 2 september 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Palermo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Lazio - Palermo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Palermo (3-0)

Het Serie A duel tussen Lazio en Palermo is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Lazio - Palermo
Goals
3
0
LIVE Lazio - Palermo 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Palermo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Palermo
Opstellingen Lazio - Palermo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lazio - Palermo

Lazio en Palermo treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Palermo in de Serie A vond plaats op 19 februari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Palermo. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Palermo favoriet. 6 keer wist de ploeg van Lazio te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Lazio. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lazio 5
Winst Palermo 6
Gelijkspel 3
Totaal 14
Tags
Lazio - Palermo Opstelling Lazio Opstelling Palermo Live Lazio - Palermo Live Lazio - Palermo kijken Lazio - Palermo kijken Live Lazio - Palermo stream Lazio - Palermo Fox Sports Nabeschouwing Lazio - Palermo Uitslag Lazio - Palermo Statistieken Lazio - Palermo Serie A 2012/2013 Lazio - Palermo wedden Lazio - Palermo gokken Lazio - Palermo Unibet