Nabeschouwing Lazio - Udinese (3-2) || Serie A 2010/2011

Zondag 19 december 2010 - 12:30 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Lazio het zondag 19 december 2010 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Lazio - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Udinese (3-2)

Het Serie A duel tussen Lazio en Udinese is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Lazio op voorsprong te komen via een doelpunt van Hernanes. Helaas voor Lazio werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Udinese dat via A. Sánchez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Biava dacht na 52 minuten te scoren voor Lazio, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 61e minuut scoorde Udinese via G. Denis, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 88 minuten spelen wist Lazio via C. Zapata de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lazio - Udinese
3
2
LIVE Lazio - Udinese 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Lazio Doelpunt Hernanes met assist van T. Rocchi Lazio
49' Doelpunt Udinese Doelpunt A. Sánchez met assist van A. Di Natale Udinese
52' Doelpunt Lazio Doelpunt G. Biava met assist van André Dias Lazio
60' Wissel Udinese Wissel G. Denis voor K. Asamoah Udinese
61' Doelpunt Udinese Doelpunt G. Denis met assist van M. Isla Udinese
68' Gele kaart Udinese Gele kaart voor A. Coda Udinese
71' Wissel Lazio Wissel L. Kozák voor M. Zárate Lazio
73' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Matuzalém Lazio
74' Gele kaart Udinese Gele kaart voor G. Inler Udinese
78' Wissel Udinese Wissel M. Domizzi voor P. Armero Udinese
84' Gele kaart Udinese Gele kaart voor M. Benatia Udinese
88' Eigen doelpunt Lazio Eigen doelpunt C. Zapata Lazio
90' Wissel Lazio Wissel M. Bresciano voor Matuzalém Lazio
93' Wissel Lazio Wissel Á. González voor T. Rocchi Lazio
90' Wissel Udinese Wissel B. Corradi voor M. Isla Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Udinese
Opstellingen Lazio - Udinese

Voorbeschouwing Lazio - Udinese

Lazio en Udinese treffen elkaar in de 17e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Udinese in de Serie A vond plaats op 10 januari 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Udinese favoriet. 3 keer wist de ploeg van Lazio te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Lazio. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.