Nabeschouwing Lecce - Cagliari (3-3) || Serie A 2010/2011

Zondag 17 april 2011 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Lecce het zondag 17 april 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari.

Via de Lecce - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lecce - Cagliari (3-3)

De Serie A 2010/2011 wedstrijd tussen Lecce en Cagliari geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 20e minuut dacht Cagliari op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Acquafresca. Helaas voor Cagliari werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Lecce dat via D. Mesbah dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Conti dacht na 67 minuten te scoren voor Cagliari, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 72e minuut scoorde Cagliari via R. Acquafresca, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 88 minuten spelen wist Lecce via Fabiano de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 93e minuut scoorde D. Corvia namens Lecce. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lecce - Cagliari
3
3
LIVE Lecce - Cagliari 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lecce - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Cagliari Doelpunt R. Acquafresca met assist van A. Lazzari Cagliari
29' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Fabiano Lecce
35' Wissel Lecce Wissel Gustavo voor S. Ferrario Lecce
37' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor R. Acquafresca Cagliari
37' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Gustavo Lecce
46' Wissel Lecce Wissel D. Brivio voor C. Grossmüller Lecce
49' Doelpunt Lecce Doelpunt D. Mesbah met assist van Jeda Lecce
55' Wissel Cagliari Wissel F. Pisano voor G. Perico Cagliari
61' Wissel Cagliari Wissel S. Missiroli voor A. Lazzari Cagliari
67' Doelpunt Cagliari Doelpunt D. Conti met assist van A. Cossu Cagliari
72' Doelpunt Cagliari Doelpunt R. Acquafresca met assist van S. Missiroli Cagliari
74' Wissel Lecce Wissel D. Corvia voor Jeda Lecce
82' Wissel Cagliari Wissel D. Ragatzu voor R. Acquafresca Cagliari
88' Doelpunt Lecce Doelpunt Fabiano met assist van R. Olivera Lecce
93' Doelpunt Lecce Doelpunt D. Corvia met assist van G. Giacomazzi Lecce
Video hoogtepunten en samenvatting Lecce - Cagliari
Opstellingen Lecce - Cagliari

Voorbeschouwing Lecce - Cagliari

Lecce en Cagliari treffen elkaar in de 33e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Lecce en Cagliari in de Serie A vond plaats op 28 november 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Lecce als Cagliari wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.