Nabeschouwing Lecce - Chievo (3-2) || Serie A 2010/2011

Zondag 12 december 2010 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Lecce het zondag 12 december 2010 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Chievo.

Via de Lecce - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lecce - Chievo (3-2)

Het Serie A duel tussen Lecce en Chievo is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Lecce. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht Lecce op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Ofere. Helaas voor Lecce werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Lecce dat via I. Piatti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Bogliacino dacht na 55 minuten te scoren voor Chievo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 69e minuut scoorde Lecce via I. Piatti, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 94 minuten spelen wist Chievo via D. Mandelli de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lecce - Chievo
3
2
LIVE Lecce - Chievo 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lecce - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Lecce Doelpunt E. Ofere met assist van R. Olivera Lecce
46' Doelpunt Lecce Doelpunt I. Piatti met assist van G. Munari Lecce
46' Wissel Chievo Wissel D. Moscardelli voor P. Granoche Chievo
49' Gele kaart Chievo Gele kaart voor S. Pellissier Chievo
50' Gele kaart Lecce Gele kaart voor A. Rosati Lecce
55' Doelpunt Chievo Doelpunt M. Bogliacino Chievo
59' Gele kaart Chievo Gele kaart voor B. Cesar Chievo
66' Wissel Chievo Wissel D. Mandelli voor B. Cesar Chievo
69' Doelpunt Lecce Doelpunt I. Piatti Lecce
75' Gele kaart Chievo Gele kaart voor L. Rigoni Chievo
76' Wissel Chievo Wissel De Paula voor K. Constant Chievo
80' Wissel Lecce Wissel G. Vives voor G. Giacomazzi Lecce
83' Wissel Lecce Wissel D. Mesbah voor G. Munari Lecce
88' Wissel Lecce Wissel A. Rispoli voor I. Piatti Lecce
89' Gele kaart Lecce Gele kaart voor E. Ofere Lecce
94' Doelpunt Chievo Doelpunt D. Mandelli Chievo
93' Gele kaart Lecce Gele kaart voor R. Olivera Lecce
Video hoogtepunten en samenvatting Lecce - Chievo
Opstellingen Lecce - Chievo

Voorbeschouwing Lecce - Chievo

Lecce en Chievo treffen elkaar in de 16e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Lecce en Chievo in de Serie A vond plaats op 28 januari 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Lecce als Chievo wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.