Nabeschouwing Lecce - Palermo (2-4) || Serie A 2010/2011

Zondag 6 februari 2011 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Lecce het zondag 6 februari 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Palermo.

Via de Lecce - Palermo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lecce - Palermo (2-4)

Het Serie A duel tussen Lecce en Palermo is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Palermo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht Lecce op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Giacomazzi. Helaas voor Lecce werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Palermo dat via F. Miccoli dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Jeda dacht na 50 minuten te scoren voor Lecce, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Palermo via J. Pastore, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 60 minuten spelen wist Palermo via A. Hernández de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 62e minuut scoorde J. Ilicic namens Palermo. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lecce - Palermo
2
4
LIVE Lecce - Palermo 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lecce - Palermo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Lecce Doelpunt G. Giacomazzi met assist van G. Munari Lecce
33' Wissel Palermo Wissel S. García voor M. Darmian Palermo
36' Gele kaart Palermo Gele kaart voor J. Pastore Palermo
47' Doelpunt Palermo Doelpunt F. Miccoli Palermo
46' Wissel Palermo Wissel A. Hernández voor F. Miccoli Palermo
48' Gele kaart Palermo Gele kaart voor A. Bacinovic Palermo
50' Doelpunt Lecce Doelpunt Jeda met assist van G. Giacomazzi Lecce
55' Wissel Palermo Wissel J. Ilicic voor P. Kasami Palermo
57' Doelpunt Palermo Doelpunt J. Pastore met assist van J. Ilicic Palermo
60' Doelpunt Palermo Doelpunt A. Hernández met assist van G. Migliaccio Palermo
61' Gele kaart Palermo Gele kaart voor A. Hernández Palermo
62' Doelpunt Palermo Doelpunt J. Ilicic met assist van J. Pastore Palermo
63' Wissel Lecce Wissel J. Chevantón voor D. Brivio Lecce
70' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Fabiano Lecce
76' Gele kaart Palermo Gele kaart voor E. Muñoz Palermo
76' Wissel Lecce Wissel D. Corvia voor G. Vives Lecce
79' Wissel Lecce Wissel I. Piatti voor Jeda Lecce
Video hoogtepunten en samenvatting Lecce - Palermo
Opstellingen Lecce - Palermo

Voorbeschouwing Lecce - Palermo

Lecce en Palermo treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Lecce en Palermo in de Serie A vond plaats op 26 september 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Palermo favoriet. 2 keer wist de ploeg van Lecce te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lecce. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.