Nabeschouwing Lecce - Palermo (1-1) || Serie A 2011/2012

Zondag 18 maart 2012 - 15:00 uur

In de Serie A 2011/2012 neemt Lecce het zondag 18 maart 2012 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Palermo.

Via de Lecce - Palermo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lecce - Palermo (1-1)

De Serie A 2011/2012 wedstrijd tussen Lecce en Palermo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 6e minuut dacht Lecce op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Di Michele. Helaas voor Lecce werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het Palermo dat via E. Muñoz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 17e minuut moest Lecce verder met een man minder nadat M. Oddo een rode kaart had gekregen. Het lukte Palermo in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 42e minuut werd N. Bertolo van Palermo met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Palermo het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lecce - Palermo
1
1
LIVE Lecce - Palermo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lecce - Palermo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Penalty Lecce Penalty D. Di Michele A. Bertolacci Lecce
6' Gele kaart Palermo Gele kaart voor E. Muñoz Palermo
15' Doelpunt Palermo Doelpunt E. Muñoz met assist van J. Ilicic Palermo
17' Rode kaart Lecce Rode kaart voor M. Oddo Lecce
22' Gele kaart Lecce Gele kaart voor A. Bertolacci Lecce
22' Wissel Lecce Wissel N. Tomovic voor A. Bertolacci Lecce
42' Rode kaart Palermo Rode kaart voor N. Bertolo Palermo
60' Wissel Palermo Wissel I. Budan voor A. Hernández Palermo
72' Gele kaart Lecce Gele kaart voor G. Giacomazzi Lecce
72' Wissel Palermo Wissel E. Zahavi voor J. Ilicic Palermo
79' Gele kaart Lecce Gele kaart voor D. Brivio Lecce
80' Wissel Palermo Wissel A. Acquah voor F. Balzaretti Palermo
83' Wissel Lecce Wissel C. Obodo voor M. Blasi Lecce
86' Gele kaart Palermo Gele kaart voor M. Aguirregaray Palermo
89' Wissel Lecce Wissel D. Corvia voor A. Esposito Lecce
90' Gele kaart Palermo Gele kaart voor A. Mantovani Palermo
Video hoogtepunten en samenvatting Lecce - Palermo
Opstellingen Lecce - Palermo

Voorbeschouwing Lecce - Palermo

Lecce en Palermo treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Lecce en Palermo in de Serie A vond plaats op 27 oktober 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Palermo. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Palermo favoriet. 4 keer wist de ploeg van Lecce te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lecce. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.