Nabeschouwing Milan - Juventus (1-1) || Serie A 2011/2012

Zaterdag 25 februari 2012 - 20:45 uur

In de Serie A 2011/2012 neemt Milan het zaterdag 25 februari 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Juventus.

Via de Milan - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Juventus (1-1)

De Serie A 2011/2012 wedstrijd tussen Milan en Juventus geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 15e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Nocerino. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 83e minuut was het Juventus dat via A. Matri dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 89e minuut moest Juventus verder met een man minder nadat A. Vidal een rode kaart had gekregen. Het lukte Milan in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Milan - Juventus
1
1
LIVE Milan - Juventus 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Milan Doelpunt A. Nocerino met assist van Robinho Milan
36' Gele kaart Milan Gele kaart voor Thiago Silva Milan
41' Gele kaart Juventus Gele kaart voor A. Barzagli Juventus
46' Wissel Milan Wissel S. El Shaarawy voor Alexandre Pato Milan
46' Wissel Juventus Wissel S. Pepe voor M. Estigarribia Juventus
54' Wissel Juventus Wissel M. Vucinic voor M. Borriello Juventus
69' Wissel Juventus Wissel A. Matri voor F. Quagliarella Juventus
72' Wissel Milan Wissel M. Ambrosini voor U. Emanuelson Milan
80' Gele kaart Milan Gele kaart voor P. Mexès Milan
81' Gele kaart Milan Gele kaart voor S. Muntari Milan
83' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Matri met assist van S. Pepe Juventus
84' Gele kaart Juventus Gele kaart voor A. Matri Juventus
89' Rode kaart Juventus Rode kaart voor A. Vidal Juventus
91' Gele kaart Juventus Gele kaart voor S. Pepe Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Juventus
Opstellingen Milan - Juventus

Voorbeschouwing Milan - Juventus

Milan en Juventus treffen elkaar in de 25e speelronde van de Serie A van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Juventus in de Serie A vond plaats op 2 oktober 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 4 keer wist de ploeg van Milan te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Milan. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.