Nabeschouwing Milan - Juventus (1-2) || Serie A 2010/2011

Zaterdag 30 oktober 2010 - 21:45 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Milan het zaterdag 30 oktober 2010 om 21:45 uur in eigen huis op tegen Juventus.

Via de Milan - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Juventus (1-2)

Het Serie A duel tussen Milan en Juventus is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 24e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Quagliarella. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het Juventus dat via A. Del Piero dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Z. Ibrahimovic dacht na 82 minuten te scoren voor Milan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Milan - Juventus
1
2
LIVE Milan - Juventus 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Juventus Doelpunt F. Quagliarella met assist van P. De Ceglie Juventus
35' Wissel Milan Wissel I. Abate voor D. Bonera Milan
36' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Felipe Melo Juventus
39' Gele kaart Milan Gele kaart voor K. Boateng Milan
41' Wissel Juventus Wissel S. Pepe voor P. De Ceglie Juventus
46' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Pirlo Milan
52' Gele kaart Juventus Gele kaart voor S. Pepe Juventus
56' Wissel Juventus Wissel M. Sissoko voor J. Martínez Juventus
66' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Del Piero met assist van M. Sissoko Juventus
70' Wissel Milan Wissel C. Seedorf voor K. Boateng Milan
75' Wissel Milan Wissel F. Inzaghi voor Alexandre Pato Milan
82' Doelpunt Milan Doelpunt Z. Ibrahimovic met assist van L. Antonini Milan
86' Wissel Juventus Wissel Amauri voor A. Del Piero Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Juventus
Opstellingen Milan - Juventus

Voorbeschouwing Milan - Juventus

Milan en Juventus treffen elkaar in de 9e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Juventus in de Serie A vond plaats op 10 januari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Milan als Juventus wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.