Nabeschouwing Monza - Atalanta (0-2) || Serie A 2022/2023

Maandag 5 september 2022 - 18:30 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Monza het maandag 5 september 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in U-Power Stadium in Monza.

Via de Monza - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monza - Atalanta (0-2)

Het Serie A duel tussen Monza en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Juan Luca Sacchi geëindigd in een 0-2 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door R. Hojlund, waarmee Atalanta met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Marlon zorgde ervoor dat Atalanta op 0-2 kwam te staan in de 65e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Atalanta.

LIVE Monza - Atalanta 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monza - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Atalanta Wissel B. Soppy voor D. Zappacosta Atalanta
57' Doelpunt Atalanta Doelpunt R. Hojlund met assist van A. Lookman Atalanta 0-1
65' Eigen doelpunt Atalanta Eigen doelpunt Marlon Atalanta 0-2
69' Wissel Monza Wissel A. Petagna voor G. Caprari Monza
71' Wissel Atalanta Wissel G. Scalvini voor R. Malinovsky Atalanta
71' Wissel Atalanta Wissel M. Pasalic voor R. Hojlund Atalanta
76' Gele kaart Monza Gele kaart voor N. Rovella Monza
76' Wissel Atalanta Wissel J. Maehle voor Ederson Atalanta
76' Wissel Monza Wissel A. Colpani voor S. Sensi Monza
76' Wissel Monza Wissel S. Molina voor S. Birindelli Monza
80' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor G. Scalvini Atalanta
86' Wissel Monza Wissel C. Gytkjaer voor Dany Mota Monza
86' Wissel Monza Wissel A. Izzo voor L. Caldirola Monza
88' Wissel Atalanta Wissel J. Boga voor A. Lookman Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Monza - Atalanta
Opstellingen Monza - Atalanta
De opstellingen van Monza en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monza gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Atalanta zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Monza - Atalanta

Monza en Atalanta treffen elkaar in de 5e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luca Sacchi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Monza en Atalanta elkaar treffen in de Serie A.

Winst Monza 0
Winst Atalanta 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monza op een 20e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 3e plaats.