Nabeschouwing Napoli - Bari 1908 (2-2) || Serie A 2010/2011

Zondag 12 september 2010 - 20:45 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Napoli het zondag 12 september 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bari 1908.

Via de Napoli - Bari 1908 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Bari 1908 (2-2)

De Serie A 2010/2011 wedstrijd tussen Napoli en Bari 1908 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 12e minuut dacht Bari 1908 op voorsprong te komen via een doelpunt van Barreto. Helaas voor Bari 1908 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Napoli dat via E. Cavani dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Cannavaro dacht na 87 minuten te scoren voor Napoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Bari 1908 via J. Castillo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Napoli - Bari 1908
2
2
LIVE Napoli - Bari 1908 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Bari 1908 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Bari 1908 Doelpunt Barreto met assist van A. Masiello Bari 1908
14' Wissel Bari 1908 Wissel M. Rossi voor S. Masiello Bari 1908
30' Doelpunt Napoli Doelpunt E. Cavani met assist van M. Hamsík Napoli
33' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Hamsík Napoli
33' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor E. Álvarez Bari 1908
46' Wissel Bari 1908 Wissel J. Castillo voor Barreto Bari 1908
56' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor M. Donati Bari 1908
64' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor S. Almirón Bari 1908
65' Wissel Napoli Wissel C. Zúñiga voor A. Dossena Napoli
69' Wissel Bari 1908 Wissel N. Belmonte voor A. Raggi Bari 1908
70' Wissel Napoli Wissel S. Aronica voor G. Grava Napoli
76' Wissel Napoli Wissel José Sosa voor M. Pazienza Napoli
87' Doelpunt Napoli Doelpunt P. Cannavaro met assist van C. Maggio Napoli
88' Doelpunt Bari 1908 Doelpunt J. Castillo met assist van S. Almirón Bari 1908
91' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor A. Parisi Bari 1908
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Bari 1908
Opstellingen Napoli - Bari 1908

Voorbeschouwing Napoli - Bari 1908

Napoli en Bari 1908 treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Bari 1908 in de Serie A vond plaats op 18 april 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Bari 1908 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.