Nabeschouwing Napoli - Cagliari (6-3) || Serie A 2011/2012

Vrijdag 9 maart 2012 - 20:45 uur

In de Serie A 2011/2012 neemt Napoli het vrijdag 9 maart 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cagliari.

Via de Napoli - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Cagliari (6-3)

Het Serie A duel tussen Napoli en Cagliari is geëindigd in een 6-3 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Napoli op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Hamsík. Helaas voor Napoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het Napoli dat via P. Cannavaro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Astori dacht na 30 minuten te scoren voor Napoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 38e minuut scoorde Cagliari via J. Larrivey, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 56 minuten spelen wist Napoli via E. Lavezzi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 70e minuut scoorde W. Gargano namens Napoli. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 77e minuut leek J. Larrivey te scoren voor Cagliari, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 84e minuut leek C. Maggio te scoren voor Napoli, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 90e minuut leek J. Larrivey te scoren voor Cagliari, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Napoli - Cagliari
6
3
LIVE Napoli - Cagliari 6-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Hamsík met assist van G. Inler Napoli
19' Doelpunt Napoli Doelpunt P. Cannavaro met assist van E. Lavezzi Napoli
30' Eigen doelpunt Napoli Eigen doelpunt D. Astori Napoli
31' Wissel Cagliari Wissel Thiago Ribeiro voor R. Nainggolan Cagliari
38' Doelpunt Cagliari Doelpunt J. Larrivey met assist van D. Conti Cagliari
43' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor F. Pisano Cagliari
45' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Dessena Cagliari
46' Wissel Cagliari Wissel G. Perico voor F. Pisano Cagliari
52' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Canini Cagliari
56' Penalty Napoli Penalty E. Lavezzi Napoli
59' Wissel Napoli Wissel E. Cavani voor E. Lavezzi Napoli
63' Wissel Napoli Wissel C. Maggio voor M. Hamsík Napoli
66' Wissel Cagliari Wissel S. Gozzi voor D. Dessena Cagliari
70' Doelpunt Napoli Doelpunt W. Gargano met assist van E. Cavani Napoli
74' Wissel Napoli Wissel E. Vargas voor W. Gargano Napoli
77' Doelpunt Cagliari Doelpunt J. Larrivey met assist van V. Ibarbo Cagliari
84' Doelpunt Napoli Doelpunt C. Maggio met assist van G. Pandev Napoli
92' Doelpunt Cagliari Doelpunt J. Larrivey met assist van V. Ibarbo Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Cagliari
Opstellingen Napoli - Cagliari

Voorbeschouwing Napoli - Cagliari

Napoli en Cagliari treffen elkaar in de 27e speelronde van de Serie A van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Cagliari in de Serie A vond plaats op 23 oktober 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Cagliari favoriet. 3 keer wist de ploeg van Napoli te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Napoli. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.