Nabeschouwing Napoli - Lazio (4-3) || Serie A 2010/2011

Zondag 3 april 2011 - 12:30 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Napoli het zondag 3 april 2011 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Lazio.

Via de Napoli - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Lazio (4-3)

Het Serie A duel tussen Napoli en Lazio is geëindigd in een 4-3 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 29e minuut dacht Lazio op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Mauri. Helaas voor Lazio werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Lazio dat via André Dias dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Dossena dacht na 60 minuten te scoren voor Napoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 62e minuut scoorde Napoli via E. Cavani, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 68 minuten spelen wist Lazio via S. Aronica de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 80 minuten werd G. Biava van Lazio met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. In de 82e minuut leek E. Cavani te scoren voor Napoli, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 88e minuut leek E. Cavani te scoren voor Napoli, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Napoli - Lazio
4
3
LIVE Napoli - Lazio 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Lazio Gele kaart voor André Dias Lazio
29' Doelpunt Lazio Doelpunt S. Mauri met assist van M. Zárate Lazio
34' Gele kaart Napoli Gele kaart voor A. Dossena Napoli
57' Doelpunt Lazio Doelpunt André Dias met assist van Garrido Lazio
58' Wissel Napoli Wissel G. Mascara voor M. Pazienza Napoli
60' Doelpunt Napoli Doelpunt A. Dossena Napoli
62' Doelpunt Napoli Doelpunt E. Cavani met assist van C. Maggio Napoli
68' Eigen doelpunt Lazio Eigen doelpunt S. Aronica Lazio
77' Wissel Napoli Wissel W. Gargano voor A. Dossena Napoli
80' Rode kaart Lazio Rode kaart voor G. Biava Lazio
82' Penalty Napoli Penalty E. Cavani Napoli
82' Wissel Lazio Wissel G. Stendardo voor M. Bresciano Lazio
83' Wissel Lazio Wissel S. Floccari voor M. Zárate Lazio
86' Wissel Napoli Wissel C. Lucarelli voor H. Yebda Napoli
87' Gele kaart Napoli Gele kaart voor H. Campagnaro Napoli
88' Doelpunt Napoli Doelpunt E. Cavani met assist van G. Mascara Napoli
92' Gele kaart Napoli Gele kaart voor E. Cavani Napoli
92' Gele kaart Lazio Gele kaart voor G. Sculli Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Lazio
Opstellingen Napoli - Lazio

Voorbeschouwing Napoli - Lazio

Napoli en Lazio treffen elkaar in de 31e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Lazio in de Serie A vond plaats op 14 november 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 3 keer wist de ploeg van Napoli te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Napoli. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.