Nabeschouwing Novara - Bologna (0-2) || Serie A 2011/2012

Zondag 16 oktober 2011 - 15:00 uur

In de Serie A 2011/2012 neemt Novara het zondag 16 oktober 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bologna.

Via de Novara - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Novara - Bologna (0-2)

Het Serie A duel tussen Novara en Bologna is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 48e minuut dacht Bologna op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Ramírez. Helaas voor Bologna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Bologna dat via R. Acquafresca dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Novara - Bologna
LIVE Novara - Bologna 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Novara - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel Bologna Wissel G. Ramírez voor A. Diamanti Bologna
25' Wissel Novara Wissel I. Radovanovic voor A. Pinardi Novara
39' Wissel Novara Wissel A. Fontana voor S. Ujkani Novara
48' Doelpunt Bologna Doelpunt G. Ramírez met assist van M. Di Vaio Bologna
59' Gele kaart Bologna Gele kaart voor P. Kone Bologna
59' Gele kaart Novara Gele kaart voor I. Radovanovic Novara
64' Doelpunt Bologna Doelpunt R. Acquafresca met assist van D. Portanova Bologna
65' Gele kaart Bologna Gele kaart voor A. Raggi Bologna
66' Wissel Novara Wissel P. Granoche voor F. Porcari Novara
75' Wissel Bologna Wissel F. Casarini voor M. Di Vaio Bologna
77' Wissel Bologna Wissel H. Giménez voor R. Acquafresca Bologna