Nabeschouwing Novara - Catania (3-3) || Serie A 2011/2012

Zondag 2 oktober 2011 - 12:30 uur

In de Serie A 2011/2012 neemt Novara het zondag 2 oktober 2011 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Catania.

Via de Novara - Catania live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Novara - Catania (3-3)

De Serie A 2011/2012 wedstrijd tussen Novara en Catania geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 14e minuut dacht Catania op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Legrottaglie. Helaas voor Catania werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Novara dat via M. Rigoni dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Lodi dacht na 56 minuten te scoren voor Catania, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 66e minuut scoorde Novara via T. Morimoto, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 85 minuten spelen wist Novara via Jeda de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 91e minuut scoorde A. Gómez namens Catania. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Novara - Catania
3
3
LIVE Novara - Catania 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Novara - Catania teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Catania Doelpunt N. Legrottaglie met assist van C. Capuano Catania
30' Gele kaart Novara Gele kaart voor P. Dellafiore Novara
34' Wissel Novara Wissel A. Pinardi voor F. Marianini Novara
45' Gele kaart Novara Gele kaart voor R. Meggiorini Novara
49' Penalty Novara Penalty M. Rigoni Novara
53' Wissel Catania Wissel D. Suazo voor G. Bergessio Catania
55' Gele kaart Novara Gele kaart voor F. Porcari Novara
56' Doelpunt Catania Doelpunt F. Lodi Catania
58' Gele kaart Catania Gele kaart voor D. Lanzafame Catania
58' Wissel Novara Wissel T. Morimoto voor P. Granoche Novara
63' Wissel Catania Wissel A. Catellani voor D. Suazo Catania
66' Doelpunt Novara Doelpunt T. Morimoto met assist van M. Rigoni Novara
76' Wissel Novara Wissel Jeda voor R. Meggiorini Novara
84' Gele kaart Novara Gele kaart voor M. Paci Novara
85' Doelpunt Novara Doelpunt Jeda Novara
85' Wissel Catania Wissel P. Ledesma voor N. Legrottaglie Catania
89' Gele kaart Novara Gele kaart voor T. Morimoto Novara
91' Doelpunt Catania Doelpunt A. Gómez met assist van P. Ledesma Catania