Nabeschouwing Palermo - Cesena (2-2) || Serie A 2010/2011

Zondag 10 april 2011 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Palermo het zondag 10 april 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cesena.

Via de Palermo - Cesena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Palermo - Cesena (2-2)

De Serie A 2010/2011 wedstrijd tussen Palermo en Cesena geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 5e minuut dacht Palermo op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Kurtic. Helaas voor Palermo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Palermo dat via M. Pinilla dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 74e minuut moest Cesena verder met een man minder nadat S. von Bergen een rode kaart had gekregen. Het lukte Palermo in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 77e minuut werd P. Sammarco van Cesena met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Cesena het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 91 minuten spelen wist Cesena via M. Parolo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 95e minuut scoorde E. Giaccherini namens Cesena. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 98e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het A. Calderoni van Cesena die voortijdig moest vertrekken.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Palermo - Cesena
2
2
LIVE Palermo - Cesena 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Palermo - Cesena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Palermo Doelpunt J. Kurtic met assist van F. Balzaretti Palermo
9' Wissel Cesena Wissel M. Pellegrino voor Felipe Cesena
30' Gele kaart Cesena Gele kaart voor D. Malonga Cesena
36' Doelpunt Palermo Doelpunt M. Pinilla met assist van F. Balzaretti Palermo
41' Gele kaart Cesena Gele kaart voor F. Caserta Cesena
46' Gele kaart Palermo Gele kaart voor C. Bovo Palermo
59' Wissel Palermo Wissel A. Hernández voor F. Miccoli Palermo
59' Wissel Cesena Wissel A. Rosina voor F. Caserta Cesena
69' Wissel Cesena Wissel E. Bogdani voor D. Malonga Cesena
71' Gele kaart Cesena Gele kaart voor G. Colucci Cesena
72' Wissel Palermo Wissel A. Bacinovic voor F. Liverani Palermo
74' Rode kaart Cesena Rode kaart voor S. von Bergen Cesena
77' Rode kaart Cesena Rode kaart voor P. Sammarco Cesena
80' Gele kaart Palermo Gele kaart voor A. Bacinovic Palermo
91' Doelpunt Cesena Doelpunt M. Parolo Cesena
95' Doelpunt Cesena Doelpunt E. Giaccherini Cesena
97' Gele kaart Palermo Gele kaart voor F. Liverani Palermo
98' Rode kaart Cesena Rode kaart voor A. Calderoni Cesena
91' Wissel Palermo Wissel M. Darmian voor M. Pinilla Palermo
Video hoogtepunten en samenvatting Palermo - Cesena
Opstellingen Palermo - Cesena

Voorbeschouwing Palermo - Cesena

Palermo en Cesena treffen elkaar in de 32e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Palermo en Cesena in de Serie A vond plaats op 21 november 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Palermo. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Palermo favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Cesena slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.