Nabeschouwing Parma - Cesena (2-0) || Serie A 2011/2012

Zondag 30 oktober 2011 - 15:00 uur

In de Serie A 2011/2012 neemt Parma het zondag 30 oktober 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cesena. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Cesena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Cesena (2-0)

Het Serie A duel tussen Parma en Cesena is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Parma. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 41e minuut dacht Parma op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Paletta. Helaas voor Parma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het Parma dat via A. Lucarelli dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Parma - Cesena
2
0
LIVE Parma - Cesena 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Cesena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Parma Gele kaart voor S. Morrone Parma
14' Gele kaart Cesena Gele kaart voor R. Guana Cesena
35' Gele kaart Cesena Gele kaart voor G. Rodríguez Cesena
41' Doelpunt Parma Doelpunt G. Paletta Parma
46' Wissel Cesena Wissel Eder voor J. Martínez Cesena
60' Gele kaart Parma Gele kaart voor D. Galloppa Parma
66' Wissel Parma Wissel G. Musacci voor D. Galloppa Parma
66' Wissel Cesena Wissel C. Meza voor A. Ghezzal Cesena
68' Gele kaart Cesena Gele kaart voor G. Comotto Cesena
70' Gele kaart Cesena Gele kaart voor Eder Cesena
71' Doelpunt Parma Doelpunt A. Lucarelli met assist van C. Zaccardo Parma
75' Wissel Parma Wissel H. Crespo voor G. Pellè Parma
83' Wissel Parma Wissel M. Blasi voor S. Morrone Parma
85' Wissel Cesena Wissel V. Rennella voor E. Bogdani Cesena
Video hoogtepunten en samenvatting Parma - Cesena
Opstellingen Parma - Cesena

Voorbeschouwing Parma - Cesena

Parma en Cesena treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Parma en Cesena in de Serie A vond plaats op 20 februari 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Parma en Cesena eindigde namelijk in een gelijkspel.