Nabeschouwing Parma - Napoli (1-3) || Serie A 2010/2011

Zondag 13 maart 2011 - 20:45 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Parma het zondag 13 maart 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Napoli (1-3)

Het Serie A duel tussen Parma en Napoli is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 29e minuut dacht Parma op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Palladino. Helaas voor Parma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Napoli dat via M. Hamsík dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Lavezzi dacht na 58 minuten te scoren voor Napoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 59e minuut werd D. Galloppa van Parma met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Parma het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 87 minuten spelen wist Napoli via C. Maggio de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Parma - Napoli
1
3
LIVE Parma - Napoli 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Parma Doelpunt R. Palladino Parma
35' Gele kaart Parma Gele kaart voor F. Modesto Parma
38' Gele kaart Parma Gele kaart voor A. Lucarelli Parma
52' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Hamsík met assist van E. Lavezzi Napoli
55' Gele kaart Napoli Gele kaart voor C. Maggio Napoli
58' Doelpunt Napoli Doelpunt E. Lavezzi met assist van M. Hamsík Napoli
59' Rode kaart Parma Rode kaart voor D. Galloppa Parma
60' Wissel Parma Wissel H. Crespo voor V. Bozhinov Parma
67' Gele kaart Napoli Gele kaart voor P. Cannavaro Napoli
69' Wissel Parma Wissel S. Giovinco voor A. Candreva Parma
78' Wissel Napoli Wissel W. Gargano voor H. Yebda Napoli
80' Gele kaart Parma Gele kaart voor F. Valiani Parma
85' Wissel Napoli Wissel Cribari voor F. Santacroce Napoli
87' Doelpunt Napoli Doelpunt C. Maggio met assist van W. Gargano Napoli
88' Wissel Parma Wissel M. Pisano voor F. Modesto Parma
92' Wissel Napoli Wissel G. Mascara voor M. Hamsík Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Parma - Napoli
Opstellingen Parma - Napoli

Voorbeschouwing Parma - Napoli

Parma en Napoli treffen elkaar in de 29e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Parma en Napoli in de Serie A vond plaats op 7 november 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 3 keer wist de ploeg van Parma te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Parma. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.