Nabeschouwing Roma - Bari 1908 (1-0) || Serie A 2010/2011

Zondag 12 december 2010 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Roma het zondag 12 december 2010 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bari 1908. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Roma - Bari 1908 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Bari 1908 (1-0)

Het Serie A duel tussen Roma en Bari 1908 is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 31e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van Juan. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roma - Bari 1908
1
0
LIVE Roma - Bari 1908 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Bari 1908 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Roma Gele kaart voor L. Greco Roma
19' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor M. Rinaldi Bari 1908
29' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor A. Raggi Bari 1908
31' Doelpunt Roma Doelpunt Juan met assist van F. Totti Roma
41' Gele kaart Roma Gele kaart voor Juan Roma
46' Wissel Roma Wissel Doni voor B. Lobon? Roma
61' Wissel Bari 1908 Wissel Jaime Romero voor E. Rivas Bari 1908
67' Wissel Bari 1908 Wissel M. DAlessandro voor F. Caputo Bari 1908
71' Wissel Roma Wissel S. Okaka voor F. Totti Roma
81' Wissel Bari 1908 Wissel M. Crimi voor N. Strambelli Bari 1908
88' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Borriello Roma
88' Wissel Roma Wissel Taddei voor J. Ménez Roma
91' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Cassetti Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Bari 1908
Opstellingen Roma - Bari 1908

Voorbeschouwing Roma - Bari 1908

Roma en Bari 1908 treffen elkaar in de 16e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Bari 1908 in de Serie A vond plaats op 3 april 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Roma favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Bari 1908 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.