Nabeschouwing Roma - Cesena (0-0) || Serie A 2010/2011

Zaterdag 28 augustus 2010 - 20:45 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Roma het zaterdag 28 augustus 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cesena. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Roma - Cesena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Cesena (0-0)

De Serie A 2010/2011 wedstrijd tussen Roma en Cesena geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roma - Cesena
LIVE Roma - Cesena 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Cesena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

64' Wissel Roma Wissel Taddei voor J. Ménez Roma
65' Gele kaart Cesena Gele kaart voor G. Colucci Cesena
73' Wissel Cesena Wissel L. Piangerelli voor S. Appiah Cesena
74' Gele kaart Cesena Gele kaart voor Y. Nagatomo Cesena
74' Wissel Roma Wissel M. Brighi voor D. De Rossi Roma
78' Wissel Roma Wissel S. Okaka voor S. Perrotta Roma
86' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Vucinic Roma
86' Gele kaart Cesena Gele kaart voor L. Piangerelli Cesena
89' Gele kaart Roma Gele kaart voor F. Totti Roma
93' Gele kaart Roma Gele kaart voor S. Okaka Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Cesena
Opstellingen Roma - Cesena

Voorbeschouwing Roma - Cesena

Roma en Cesena treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Roma en Cesena elkaar treffen in de Serie A.