Nabeschouwing Roma - Cremonese (1-0) || Serie A 2022/2023

Maandag 22 augustus 2022 - 18:30 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Roma het maandag 22 augustus 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Cremonese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Roma - Cremonese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Cremonese (1-0)

Het Serie A duel tussen Roma en Cremonese is onder leiding van scheidsrechter Luca Massimi geëindigd in een 1-0 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door C. Smalling, waarmee Roma met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Roma dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Roma uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Roma - Cremonese 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Cremonese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor E. Aiwu Cremonese
45' Wissel Roma Wissel S. El Shaarawy voor N. Zaniolo Roma
50' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor L. Zanimacchia Cremonese
56' Wissel Cremonese Wissel J. Baez voor P. Ghiglione Cremonese
56' Wissel Cremonese Wissel C. Buonaiuto voor L. Zanimacchia Cremonese
57' Wissel Cremonese Wissel M. Bianchetti voor E. Aiwu Cremonese
65' Doelpunt Roma Doelpunt C. Smalling met assist van L. Pellegrini Roma 1-0
72' Wissel Roma Wissel N. Matic voor P. Dybala Roma
73' Wissel Roma Wissel N. Zalewski voor L. Spinazzola Roma
78' Wissel Cremonese Wissel F. Tsadjout voor D. Okereke Cremonese
79' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor M. Bianchetti Cremonese
85' Wissel Cremonese Wissel D. Ciofani voor L. Lochoshvili Cremonese
86' Wissel Roma Wissel Z. Celik voor R. Karsdorp Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Cremonese
Opstellingen Roma - Cremonese
De opstellingen van Roma en Cremonese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roma gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Cremonese zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Roma - Cremonese

Roma en Cremonese treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Massimi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Roma en Cremonese elkaar treffen in de Serie A.

Winst Roma 0
Winst Cremonese 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roma op een 9e positie staat, terwijl we Cremonese terugvinden op de 17e plaats.