Nabeschouwing Roma - Lazio (1-2) || Serie A 2011/2012

Zondag 4 maart 2012 - 15:00 uur

In de Serie A 2011/2012 neemt Roma het zondag 4 maart 2012 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Roma - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Lazio (1-2)

Het Serie A duel tussen Roma en Lazio is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Stekelenburg in de 9e minuut, waardoor Roma met een man minder kwam te staan. In de 10e minuut was het Lazio dat via Hernanes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Borini dacht na 16 minuten te scoren voor Roma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 62e minuut scoorde Lazio via S. Mauri, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 88e minuut moest Lazio verder met een man minder, nadat L. Scaloni een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Roma - Lazio
1
2
LIVE Roma - Lazio 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Rode kaart Roma Rode kaart voor M. Stekelenburg Roma
9' Wissel Roma Wissel B. Lobon? voor E. Lamela Roma
10' Penalty Lazio Penalty Hernanes M. Klose Lazio
15' Gele kaart Lazio Gele kaart voor L. Scaloni Lazio
16' Doelpunt Roma Doelpunt F. Borini met assist van Juan Roma
26' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Matuzalém Lazio
37' Gele kaart Lazio Gele kaart voor G. Biava Lazio
46' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Mauri Lazio
57' Wissel Roma Wissel Marquinho voor M. Pjanic Roma
61' Gele kaart Roma Gele kaart voor G. Heinze Roma
62' Doelpunt Lazio Doelpunt S. Mauri met assist van C. Ledesma Lazio
77' Wissel Roma Wissel Bojan voor Juan Roma
85' Wissel Lazio Wissel E. Alfaro voor S. Mauri Lazio
87' Wissel Lazio Wissel M. Diakité voor Hernanes Lazio
88' Tweede gele kaart Lazio Tweede gele kaart voor L. Scaloni Lazio
89' Gele kaart Roma Gele kaart voor F. Borini Roma
89' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Diakité Lazio
90' Gele kaart Roma Gele kaart voor F. Totti Roma
90' Gele kaart Roma Gele kaart voor Bojan Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Lazio
Opstellingen Roma - Lazio

Voorbeschouwing Roma - Lazio

Roma en Lazio treffen elkaar in de 26e speelronde van de Serie A van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Lazio in de Serie A vond plaats op 16 oktober 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Roma favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Lazio slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.