Nabeschouwing Roma - Lecce (2-0) || Serie A 2010/2011

Zaterdag 30 oktober 2010 - 19:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Roma het zaterdag 30 oktober 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lecce. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Roma - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Lecce (2-0)

Het Serie A duel tussen Roma en Lecce is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 62e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Burdisso. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut was het Roma dat via M. Vucinic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 77e minuut moest Roma verder met een man minder nadat F. Totti een rode kaart had gekregen. Het lukte Lecce in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 77e minuut werd R. Olivera van Lecce met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Lecce het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roma - Lecce
2
0
LIVE Roma - Lecce 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Lecce Wissel A. Giuliatto voor S. Ferrario Lecce
46' Wissel Roma Wissel Cicinho voor M. Cassetti Roma
57' Gele kaart Roma Gele kaart voor Juan Roma
59' Wissel Roma Wissel Fábio Simplício voor S. Perrotta Roma
62' Doelpunt Roma Doelpunt N. Burdisso met assist van J. Riise Roma
65' Wissel Lecce Wissel J. Chevantón voor I. Piatti Lecce
69' Gele kaart Roma Gele kaart voor Cicinho Roma
75' Wissel Lecce Wissel E. Ofere voor D. Corvia Lecce
76' Doelpunt Roma Doelpunt M. Vucinic met assist van M. Borriello Roma
77' Rode kaart Roma Rode kaart voor F. Totti Roma
77' Rode kaart Lecce Rode kaart voor R. Olivera Lecce
78' Gele kaart Lecce Gele kaart voor E. Ofere Lecce
83' Wissel Roma Wissel J. Ménez voor M. Brighi Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Lecce
Opstellingen Roma - Lecce

Voorbeschouwing Roma - Lecce

Roma en Lecce treffen elkaar in de 9e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Lecce in de Serie A vond plaats op 19 april 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Roma favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Lecce slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.