Nabeschouwing Roma - Parma (2-2) || Serie A 2010/2011

Zondag 27 februari 2011 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Roma het zondag 27 februari 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Parma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Roma - Parma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Parma (2-2)

De Serie A 2010/2011 wedstrijd tussen Roma en Parma geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 19e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Totti. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Roma dat via Juan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Amauri dacht na 74 minuten te scoren voor Parma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde Parma via Amauri, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 80e minuut moest Parma verder met een man minder, nadat M. Paci een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roma - Parma
2
2
LIVE Roma - Parma 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Parma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Parma Gele kaart voor C. Zaccardo Parma
19' Penalty Roma Penalty F. Totti Taddei Roma
33' Gele kaart Roma Gele kaart voor N. Burdisso Roma
36' Doelpunt Roma Doelpunt Juan Roma
46' Wissel Roma Wissel Fábio Simplício voor D. Pizarro Roma
52' Wissel Parma Wissel H. Crespo voor S. Morrone Parma
62' Gele kaart Roma Gele kaart voor F. Totti Roma
62' Wissel Roma Wissel J. Ménez voor M. Vucinic Roma
66' Gele kaart Parma Gele kaart voor M. Paci Parma
73' Wissel Parma Wissel B. Dzemaili voor C. Zaccardo Parma
74' Doelpunt Parma Doelpunt Amauri met assist van F. Valiani Parma
74' Wissel Roma Wissel M. Borriello voor F. Totti Roma
79' Doelpunt Parma Doelpunt Amauri Parma
80' Tweede gele kaart Parma Tweede gele kaart voor M. Paci Parma
81' Wissel Parma Wissel M. Pisano voor H. Crespo Parma
89' Gele kaart Parma Gele kaart voor B. Dzemaili Parma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Parma
Opstellingen Roma - Parma

Voorbeschouwing Roma - Parma

Roma en Parma treffen elkaar in de 27e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Parma in de Serie A vond plaats op 24 oktober 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Roma favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Parma slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.