Nabeschouwing Salernitana - Hellas Verona (2-1) || Serie A 2022/2023

Zondag 9 oktober 2022 - 15:00 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Salernitana het zondag 9 oktober 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Arechi in Salerno.

Via de Salernitana - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Hellas Verona (2-1)

Het Serie A duel tussen Salernitana en Hellas Verona is onder leiding van scheidsrechter Davide Ghersini geëindigd in een 2-1 overwinning voor Salernitana. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door K. Piatek, waarmee Salernitana met 1-0 de leiding nam. Hellas Verona kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Depaoli, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette B. Dia zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Salernitana de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 94e minuut werd F. Daniliuc van Salernitana met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Salernitana het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 98e minuut werd I. Radovanovic van Hellas Verona met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Salernitana met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 98e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. F. Ceccherini van Hellas Verona was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Davide Ghersini, waardoor Salernitana dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Salernitana - Hellas Verona 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Salernitana Wissel T. Vilhena voor G. Maggiore Salernitana
18' Doelpunt Salernitana Doelpunt K. Piatek met assist van F. Bonazzoli Salernitana 1-0
22' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor K. Piatek Salernitana
23' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor I. Hien Hellas Verona
47' Wissel Hellas Verona Wissel F. Depaoli voor Hellas Verona
46' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Djuric T. Henry Hellas Verona
56' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt F. Depaoli Hellas Verona 1-1
59' Wissel Salernitana Wissel B. Dia voor K. Piątek Salernitana
59' Wissel Salernitana Wissel E. Botheim voor F. Bonazzoli Salernitana
71' Wissel Hellas Verona Wissel I. Sulemana voor Miguel Veloso Hellas Verona
71' Wissel Hellas Verona Wissel Y. Kallon voor A. Hrustić Hellas Verona
79' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor I. Kakari Hellas Verona
86' Wissel Hellas Verona Wissel J. Cabal voor F. Ceccherini Hellas Verona
86' Wissel Hellas Verona Wissel M. Faraoni voor F. Depaoli Hellas Verona
90' Wissel Salernitana Wissel J. Sambia voor A. Candreva Salernitana
91' Wissel Salernitana Wissel D. Bronn voor N. Gyömbér Salernitana
92' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor J. Sambia Salernitana
94' Doelpunt Salernitana Doelpunt B. Dia met assist van E. Botheim Salernitana 2-1
94' Rode kaart Salernitana Rode kaart voor F. Daniliuc Salernitana
98' Rode kaart Hellas Verona Rode kaart voor I. Radovanovic Hellas Verona
98' Rode kaart Hellas Verona Rode kaart voor F. Ceccherini Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Hellas Verona
Opstellingen Salernitana - Hellas Verona
De opstellingen van Salernitana en Hellas Verona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salernitana gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Hellas Verona zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Gabriele Cioffi
Voorbeschouwing Salernitana - Hellas Verona

Salernitana en Hellas Verona treffen elkaar in de 9e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Ghersini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salernitana en Hellas Verona in de Serie A vond plaats op 9 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salernitana. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Salernitana favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Hellas Verona slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Salernitana 1
Winst Hellas Verona 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salernitana op een 15e positie staat, terwijl we Hellas Verona terugvinden op de 18e plaats.