Nabeschouwing Sampdoria - Bari 1908 (3-0) || Serie A 2010/2011

Zondag 5 december 2010 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Sampdoria het zondag 5 december 2010 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bari 1908.

Via de Sampdoria - Bari 1908 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Bari 1908 (3-0)

Het Serie A duel tussen Sampdoria en Bari 1908 is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Sampdoria op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Pazzini. Helaas voor Sampdoria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut kreeg M. Rossi van Bari 1908 voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Bari 1908 de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. S. Guberti dacht na 56 minuten te scoren voor Sampdoria, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 61e minuut scoorde Sampdoria via S. Guberti, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sampdoria - Bari 1908
3
0
LIVE Sampdoria - Bari 1908 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Bari 1908 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor M. Rossi Bari 1908
17' Penalty Sampdoria Penalty G. Pazzini Sampdoria
32' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor G. Curci Sampdoria
33' Tweede gele kaart Bari 1908 Tweede gele kaart voor M. Rossi Bari 1908
53' Wissel Bari 1908 Wissel S. Almirón voor M. DAlessandro Bari 1908
53' Wissel Bari 1908 Wissel E. Álvarez voor L. Rana Bari 1908
56' Doelpunt Sampdoria Doelpunt S. Guberti met assist van F. Tissone Sampdoria
61' Doelpunt Sampdoria Doelpunt S. Guberti met assist van F. Cacciatore Sampdoria
62' Wissel Bari 1908 Wissel F. Caputo voor E. Rivas Bari 1908
69' Wissel Sampdoria Wissel D. Mannini voor V. Koman Sampdoria
71' Wissel Sampdoria Wissel N. Pozzi voor G. Marilungo Sampdoria
76' Wissel Sampdoria Wissel P. Accardi voor S. Guberti Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Bari 1908
Opstellingen Sampdoria - Bari 1908

Voorbeschouwing Sampdoria - Bari 1908

Sampdoria en Bari 1908 treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Bari 1908 in de Serie A vond plaats op 24 maart 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bari 1908. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Bari 1908 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sampdoria te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sampdoria. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.