Nabeschouwing Sampdoria - Cesena (2-3) || Serie A 2010/2011

Zondag 6 maart 2011 - 12:30 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Sampdoria het zondag 6 maart 2011 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Cesena.

Via de Sampdoria - Cesena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Cesena (2-3)

Het Serie A duel tussen Sampdoria en Cesena is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Cesena. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 43e minuut dacht Cesena op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Parolo. Helaas voor Cesena werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Cesena dat via E. Giaccherini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Giaccherini dacht na 48 minuten te scoren voor Cesena, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Sampdoria via M. Volta, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist Sampdoria via M. Maccarone de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sampdoria - Cesena
2
3
LIVE Sampdoria - Cesena 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Cesena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Cesena Gele kaart voor S. von Bergen Cesena
35' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor D. Gastaldello Sampdoria
37' Wissel Sampdoria Wissel V. Koman voor A. Palombo Sampdoria
38' Gele kaart Cesena Gele kaart voor M. Lauro Cesena
43' Doelpunt Cesena Doelpunt M. Parolo Cesena
46' Doelpunt Cesena Doelpunt E. Giaccherini met assist van M. Parolo Cesena
46' Gele kaart Cesena Gele kaart voor E. Giaccherini Cesena
46' Wissel Sampdoria Wissel M. Volta voor S. Lucchini Sampdoria
48' Doelpunt Cesena Doelpunt E. Giaccherini Cesena
54' Wissel Cesena Wissel Y. Benalouane voor M. Pellegrino Cesena
61' Wissel Sampdoria Wissel F. Macheda voor S. Guberti Sampdoria
72' Wissel Cesena Wissel A. Rosina voor D. Malonga Cesena
79' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor J. Biabiany Sampdoria
83' Doelpunt Sampdoria Doelpunt M. Volta Sampdoria
86' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor F. Macheda Sampdoria
89' Wissel Cesena Wissel L. Piangerelli voor E. Giaccherini Cesena
92' Penalty Sampdoria Penalty M. Maccarone M. Volta Sampdoria
94' Gele kaart Cesena Gele kaart voor F. Caserta Cesena
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Cesena
Opstellingen Sampdoria - Cesena

Voorbeschouwing Sampdoria - Cesena

Sampdoria en Cesena treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Cesena in de Serie A vond plaats op 31 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sampdoria. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sampdoria favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Cesena slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.