Nabeschouwing Sampdoria - Lecce (1-2) || Serie A 2010/2011

Zondag 10 april 2011 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Sampdoria het zondag 10 april 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lecce.

Via de Sampdoria - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Lecce (1-2)

Het Serie A duel tussen Sampdoria en Lecce is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lecce. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 39e minuut dacht Lecce op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Di Michele. Helaas voor Lecce werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het Lecce dat via R. Olivera dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Maccarone dacht na 69 minuten te scoren voor Sampdoria, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 72e minuut moest Sampdoria verder met een man minder, nadat D. Mannini een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sampdoria - Lecce
1
2
LIVE Sampdoria - Lecce 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Lecce Gele kaart voor G. Vives Lecce
25' Gele kaart Lecce Gele kaart voor N. Tomovic Lecce
30' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor D. Mannini Sampdoria
36' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor D. Gastaldello Sampdoria
39' Doelpunt Lecce Doelpunt D. Di Michele Lecce
50' Wissel Lecce Wissel G. Donati voor A. Bertolacci Lecce
60' Wissel Sampdoria Wissel F. Macheda voor D. Gastaldello Sampdoria
66' Doelpunt Lecce Doelpunt R. Olivera Lecce
69' Doelpunt Sampdoria Doelpunt M. Maccarone met assist van S. Guberti Sampdoria
72' Tweede gele kaart Sampdoria Tweede gele kaart voor D. Mannini Sampdoria
76' Wissel Lecce Wissel C. Grossmüller voor G. Vives Lecce
77' Wissel Sampdoria Wissel J. Biabiany voor S. Guberti Sampdoria
78' Gele kaart Lecce Gele kaart voor D. Mesbah Lecce
80' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor G. Martinez Sampdoria
89' Wissel Lecce Wissel J. Chevantón voor D. Di Michele Lecce
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Lecce
Opstellingen Sampdoria - Lecce

Voorbeschouwing Sampdoria - Lecce

Sampdoria en Lecce treffen elkaar in de 32e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Lecce in de Serie A vond plaats op 21 november 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sampdoria. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Sampdoria favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Lecce slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.