Nabeschouwing Sampdoria - Monza (0-3) || Serie A 2022/2023

Zondag 2 oktober 2022 - 15:00 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Sampdoria het zondag 2 oktober 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Monza. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Monza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Monza (0-3)

Het Serie A duel tussen Sampdoria en Monza is onder leiding van scheidsrechter Giovanni Ayroldi geëindigd in een 0-3 overwinning voor Monza. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Pessina, waarmee Monza met 0-1 de leiding nam. Monza vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Caprari op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was S. Sensi van Monza die de 0-3 wist te maken in de 94e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Giovanni Ayroldi, waardoor Monza dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sampdoria - Monza 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Monza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Monza Doelpunt M. Pessina met assist van P. Ciurria Monza 0-1
18' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor J. Murillo Sampdoria
22' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor B. Bereszynski Sampdoria
46' Gele kaart Monza Gele kaart voor M. Pessina Monza
48' Gele kaart Monza Gele kaart voor Dany Mota Monza
57' Wissel Sampdoria Wissel F. Quagliarella voor F. Caputo Sampdoria
57' Wissel Sampdoria Wissel R. Vieira voor G. Villar Sampdoria
61' Wissel Monza Wissel C. Gytkjaer voor Dany Mota Monza
67' Doelpunt Monza Doelpunt G. Caprari Monza 0-2
68' Wissel Sampdoria Wissel A. Conti voor B. Bereszynski Sampdoria
69' Wissel Sampdoria Wissel V. Verre voor F. Djuricic Sampdoria
71' Wissel Monza Wissel S. Birindelli voor A. Izzo Monza
71' Wissel Monza Wissel G. Donati voor P. Ciurria Monza
74' Wissel Sampdoria Wissel I. Pussetto voor M. Gabbiadini Sampdoria
83' Wissel Monza Wissel M. DAlessandro voor M. Pessina Monza
84' Wissel Monza Wissel A. Barberis voor G. Caprari Monza
94' Doelpunt Monza Doelpunt S. Sensi met assist van S. Birindelli Monza 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Monza
Opstellingen Sampdoria - Monza
De opstellingen van Sampdoria en Monza zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Monza zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - Monza

Sampdoria en Monza treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giovanni Ayroldi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sampdoria en Monza elkaar treffen in de Serie A.

Winst Sampdoria 0
Winst Monza 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sampdoria op een 20e positie staat, terwijl we Monza terugvinden op de 18e plaats.