Nabeschouwing Sassuolo - Salernitana (5-0) || Serie A 2022/2023

Zondag 2 oktober 2022 - 15:00 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Sassuolo het zondag 2 oktober 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Salernitana. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Salernitana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Salernitana (5-0)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en Salernitana is onder leiding van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geëindigd in een 5-0 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Lauriente, waarmee Sassuolo met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 39e minuut voor dat Sassuolo via A. Pinamonti op 2-0 kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Sassuolo, waarmee K. Thorstvedt zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Sassuolo geen gas terug, waardoor in de 76e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van A. Harroui. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Sassuolo. Deze werd gescoord door J. Antiste in de 91e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Maria Sole Ferrieri Caputi bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Sassuolo.

LIVE Sassuolo - Salernitana 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Salernitana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Sassuolo Doelpunt A. Lauriente met assist van K. Thorstvedt Sassuolo 1-0
39' Penalty Sassuolo Penalty A. Pinamonti Sassuolo 2-0
46' Wissel Salernitana Wissel I. Radovanovic voor G. Maggiore Salernitana
46' Wissel Salernitana Wissel D. Bradaric voor D. Bronn Salernitana
46' Wissel Sassuolo Wissel A. Alvarez voor A. Pinamonti Sassuolo
53' Doelpunt Sassuolo Doelpunt K. Thorstvedt met assist van A. Alvarez Sassuolo 3-0
58' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor T. Vilhena Salernitana
59' Wissel Sassuolo Wissel J. Antiste voor E. K. Ceide Sassuolo
59' Wissel Salernitana Wissel F. Bonazzoli voor T. Vilhena Salernitana
67' Wissel Sassuolo Wissel A. Harroui voor K. Thorstvedt Sassuolo
67' Wissel Sassuolo Wissel K. Ayhan voor M. Erlic Sassuolo
73' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Rogerio Sassuolo
76' Doelpunt Sassuolo Doelpunt A. Harroui met assist van A. Lauriente Sassuolo 4-0
80' Wissel Sassuolo Wissel P. Obiang voor D. Frattesi Sassuolo
81' Wissel Salernitana Wissel E. Botheim voor B. Dia Salernitana
81' Wissel Salernitana Wissel G. Kastanos voor P. Mazzocchi Salernitana
91' Doelpunt Sassuolo Doelpunt J. Antiste Sassuolo 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Salernitana
Opstellingen Sassuolo - Salernitana
De opstellingen van Sassuolo en Salernitana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Salernitana zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Salernitana

Sassuolo en Salernitana treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Salernitana in de Serie A vond plaats op 12 maart 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Sassuolo favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Salernitana slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sassuolo 1
Winst Salernitana 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 11e positie staat, terwijl we Salernitana terugvinden op de 13e plaats.