Nabeschouwing Udinese - Inter Milan (3-1) || Serie A 2022/2023

Zondag 18 september 2022 - 12:30 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Udinese het zondag 18 september 2022 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Inter Milan (3-1)

Het Serie A duel tussen Udinese en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 3-1 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Inter kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van N. Barella. Een ongelukkig eigen doelpunt van M. Skriniar zorgde ervoor dat Udinese op 1-1 kwam te staan in de 22e minuut. In de 84e minuut zette J. Bijol zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Udinese de leiding in de wedstrijd nam.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Udinese vergroot nadat T. Arslan de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Udinese.

LIVE Udinese - Inter Milan 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Inter Doelpunt N. Barella Inter 0-1
13' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Bastoni Inter
21' Gele kaart Inter Gele kaart voor H. Mkhitaryan Inter
22' Eigen doelpunt Udinese Eigen doelpunt M. Skriniar Udinese 1-1
31' Wissel Inter Wissel F. Dimarco voor A. Bastoni Inter
31' Wissel Inter Wissel R. Gagliardini voor H. Mkhitaryan Inter
39' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. Pereyra Udinese
46' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Darmian Inter
51' Gele kaart Udinese Gele kaart voor D. Udogie Udinese
56' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Rodrigo Becao Udinese
57' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Brozovic Inter
61' Wissel Udinese Wissel L. Samardzic voor J. Makengo Udinese
67' Wissel Inter Wissel J. Correa voor E. Dzeko Inter
67' Wissel Inter Wissel D. DAmbrosio voor M. Darmian Inter
69' Wissel Udinese Wissel I. Success voor Beto Udinese
69' Wissel Udinese Wissel K. Ehizibue voor R. Pereyra Udinese
79' Wissel Inter Wissel S. de Vrij voor F. Acerbi Inter
80' Wissel Udinese Wissel E. Ebosse voor D. Udogie Udinese
80' Wissel Udinese Wissel T. Arslan voor S. Lovric Udinese
84' Doelpunt Udinese Doelpunt J. Bijol met assist van G. Deulofeu Udinese 2-1
93' Doelpunt Udinese Doelpunt T. Arslan met assist van G. Deulofeu Udinese 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Inter Milan
Opstellingen Udinese - Inter Milan
De opstellingen van Udinese en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Inter Milan

Udinese en Inter Milan treffen elkaar in de 7e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 1 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 21 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Udinese. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Udinese 6
Winst Inter Milan 21
Gelijkspel 7
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 4e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 6e plaats.