Nabeschouwing Udinese - Lecce (4-0) || Serie A 2010/2011

Zondag 14 november 2010 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Udinese het zondag 14 november 2010 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lecce.

Via de Udinese - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Lecce (4-0)

Het Serie A duel tussen Udinese en Lecce is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht Udinese op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Di Natale. Helaas voor Udinese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Udinese dat via A. Di Natale dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Di Natale dacht na 40 minuten te scoren voor Udinese, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 56e minuut scoorde Udinese via A. Floro Flores, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Udinese - Lecce
4
0
LIVE Udinese - Lecce 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Udinese Doelpunt A. Di Natale met assist van A. Sánchez Udinese
24' Doelpunt Udinese Doelpunt A. Di Natale Udinese
29' Wissel Lecce Wissel I. Piatti voor D. Brivio Lecce
40' Doelpunt Udinese Doelpunt A. Di Natale met assist van A. Floro Flores Udinese
46' Wissel Lecce Wissel G. Munari voor G. Giacomazzi Lecce
56' Doelpunt Udinese Doelpunt A. Floro Flores met assist van P. Armero Udinese
65' Gele kaart Lecce Gele kaart voor R. Olivera Lecce
69' Wissel Udinese Wissel G. Angella voor M. Domizzi Udinese
73' Wissel Lecce Wissel G. Donati voor R. Olivera Lecce
79' Wissel Udinese Wissel A. Abdi voor A. Floro Flores Udinese
86' Wissel Udinese Wissel E. Agyemang-Badu voor A. Di Natale Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Lecce
Opstellingen Udinese - Lecce

Voorbeschouwing Udinese - Lecce

Udinese en Lecce treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Lecce in de Serie A vond plaats op 1 maart 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Udinese favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Lecce slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.