Nabeschouwing Osmanlıspor - Diyarbakirspor (0-3) || Super Lig 2009/2010

Zondag 25 april 2010 - 00:00 uur



In de Super Lig 2009/2010 neemt Osmanlıspor het zondag 25 april 2010 om 00:00 uur in eigen huis op tegen Diyarbakirspor.

Via de Osmanlıspor - Diyarbakirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osmanlıspor - Diyarbakirspor (0-3)

Het Super Lig duel tussen Osmanlıspor en Diyarbakirspor is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Diyarbakirspor.

Wedstrijdstatistieken Osmanlıspor - Diyarbakirspor
LIVE Osmanlıspor - Diyarbakirspor 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osmanlıspor - Diyarbakirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Osmanlıspor - Diyarbakirspor
Opstellingen Osmanlıspor - Diyarbakirspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Osmanlıspor - Diyarbakirspor

Osmanlıspor en Diyarbakirspor treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Osmanlıspor en Diyarbakirspor in de Super Lig vond plaats op 29 november 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Diyarbakirspor. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Osmanlıspor als Diyarbakirspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Osmanlıspor 1
Winst Diyarbakirspor 1
Gelijkspel 1
Totaal 3
Tags
Osmanlıspor - Diyarbakirspor Opstelling Osmanlıspor Opstelling Diyarbakirspor Live Osmanlıspor - Diyarbakirspor Live Osmanlıspor - Diyarbakirspor kijken Osmanlıspor - Diyarbakirspor kijken Live Osmanlıspor - Diyarbakirspor stream Osmanlıspor - Diyarbakirspor Fox Sports Nabeschouwing Osmanlıspor - Diyarbakirspor Uitslag Osmanlıspor - Diyarbakirspor Statistieken Osmanlıspor - Diyarbakirspor Super Lig 2009/2010 Osmanlıspor - Diyarbakirspor wedden Osmanlıspor - Diyarbakirspor gokken Osmanlıspor - Diyarbakirspor Unibet