Nabeschouwing Alanyaspor - Sivasspor (1-1) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 28 september 2019 - 16:30 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Alanyaspor het zaterdag 28 september 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Stadyumu in Alanya.

Via de Alanyaspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Sivasspor (1-1)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Alanyaspor en Sivasspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sivasspor kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Fernando. Alanyaspor kwam na 61 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van P. Cisse, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Alanyaspor - Sivasspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Fernando met assist van A. Traore Sivasspor 0-1
15' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor A. Bakasetas Alanyaspor
45' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor U. Ciftci Sivasspor
46' Wissel Sivasspor Wissel A. Kone voor E. Yesilyurt Sivasspor
58' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Juanfran Alanyaspor
61' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt P. Cisse Alanyaspor 1-1
62' Wissel Alanyaspor Wissel S. Ucan voor Juanfran Alanyaspor
65' Wissel Sivasspor Wissel I. Cofie voor A. Traore Sivasspor
72' Wissel Alanyaspor Wissel Y. Bammou voor J. Fernandes Alanyaspor
82' Wissel Alanyaspor Wissel Djalma voor C. Gulselam Alanyaspor
90' Wissel Sivasspor Wissel A. Djerlek voor M. Yandas Sivasspor
91' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Samassa Sivasspor
96' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Yatabare Sivasspor
97' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Welinton Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Sivasspor
Opstellingen Alanyaspor - Sivasspor
De opstellingen van Alanyaspor en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Alanyaspor - Sivasspor

Alanyaspor en Sivasspor treffen elkaar in de 6e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 20 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alanyaspor. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Alanyaspor als Sivasspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Alanyaspor 1
Winst Sivasspor 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 1e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 4e plaats.