Nabeschouwing Antalyaspor - Göztepe (0-3) || Super Lig 2019/2020

Zondag 19 januari 2020 - 11:30 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Antalyaspor het zondag 19 januari 2020 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Göztepe (0-3)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Göztepe is onder leiding van scheidsrechter Atilla Karaoğlan geëindigd in een 0-3 overwinning voor Göztepe. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door H. Akbunar, waarmee Göztepe met 0-1 de leiding nam. Göztepe vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Gurler op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Göztepe, waarmee S. Aydogdu zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

In de 85e minuut moest Antalyaspor verder met een man minder, nadat D. Angelo een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Atilla Karaoğlan, waardoor Göztepe dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Antalyaspor - Göztepe 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Göztepe Doelpunt H. Akbunar met assist van S. Aydogdu Göztepe 0-1
24' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor D. Sinik Antalyaspor
36' Doelpunt Göztepe Doelpunt S. Gurler Göztepe 0-2
40' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor D. Angelo Antalyaspor
45' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor H. Ozmert Antalyaspor
47' Doelpunt Göztepe Doelpunt S. Aydogdu met assist van S. Napoleoni Göztepe 0-3
46' Wissel Antalyaspor Wissel Fredy voor H. Ozmert Antalyaspor
46' Wissel Antalyaspor Wissel B. Balci voor A. Chahechouhe Antalyaspor
61' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor S. Aydogdu Göztepe
67' Wissel Göztepe Wissel Y. Kayan voor S. Aydogdu Göztepe
75' Wissel Antalyaspor Wissel H. Alpsoy voor D. Sinik Antalyaspor
85' Tweede gele kaart Antalyaspor Tweede gele kaart voor D. Angelo Antalyaspor
90' Wissel Göztepe Wissel Z. Tripic voor H. Akbunar Göztepe
90' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Y. Kayan Göztepe
93' Wissel Göztepe Wissel D. Kadah voor S. Napoleoni Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Göztepe
Opstellingen Antalyaspor - Göztepe
De opstellingen van Antalyaspor en Göztepe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Göztepe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Antalyaspor - Göztepe

Antalyaspor en Göztepe treffen elkaar in de 18e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Atilla Karaoğlan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Göztepe in de Super Lig vond plaats op 18 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Göztepe favoriet. 3 keer wist de ploeg van Antalyaspor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Antalyaspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Antalyaspor 2
Winst Göztepe 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 16e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 10e plaats.