Nabeschouwing Denizlispor - Antalyaspor (0-3) || Super Lig 2019/2020

Zondag 26 januari 2020 - 11:30 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Denizlispor het zondag 26 januari 2020 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Denizli Atatürk Stadyumu in Denizli.

Via de Denizlispor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Denizlispor - Antalyaspor (0-3)

Het Super Lig duel tussen Denizlispor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 0-3 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door A. Jahovic, waarmee Antalyaspor met 0-1 de leiding nam. Antalyaspor vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Mukairu op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Antalyaspor, waarmee G. Blanco zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Halil Umut Meler, waardoor Antalyaspor dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Denizlispor - Antalyaspor 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Denizlispor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor B. Balci Antalyaspor
12' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor O. Onazi Denizlispor
18' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor P. Mukairu Antalyaspor
27' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt A. Jahovic Antalyaspor 0-1
41' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt P. Mukairu met assist van Fredy Antalyaspor 0-2
46' Wissel Denizlispor Wissel S. Sahinturk voor O. Sahan Denizlispor
46' Wissel Antalyaspor Wissel G. Blanco voor A. Jahovic Antalyaspor
57' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt G. Blanco Antalyaspor 0-3
57' Wissel Denizlispor Wissel O. Estupinan voor O. Onazi Denizlispor
78' Wissel Antalyaspor Wissel H. Alpsoy voor S. Gumus Antalyaspor
78' Wissel Denizlispor Wissel R. Niyaz voor I. Aissati Denizlispor
83' Wissel Antalyaspor Wissel U. Akyol voor Y. Kurtulus Antalyaspor
86' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor O. Yilmaz Denizlispor
Video hoogtepunten en samenvatting Denizlispor - Antalyaspor
Opstellingen Denizlispor - Antalyaspor
De opstellingen van Denizlispor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Denizlispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Denizlispor - Antalyaspor

Denizlispor en Antalyaspor treffen elkaar in de 19e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Denizlispor en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 25 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Denizlispor. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Denizlispor als Antalyaspor wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Denizlispor 2
Winst Antalyaspor 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Denizlispor op een 12e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 16e plaats.