Nabeschouwing Fenerbahçe - Antalyaspor (0-1) || Super Lig 2019/2020

Vrijdag 4 oktober 2019 - 19:30 uur



In de Super Lig 2019/2020 neemt Fenerbahçe het vrijdag 4 oktober 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Antalyaspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 0-1 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door U. Akyol, waarmee Antalyaspor met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Antalyaspor.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Antalyaspor
Balbezit
75%
25%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
28
7
Schoten op doel
12
5
Aanvallen
151
71
Gevaarlijke aanvallen
139
34
Passes
687
229
Overtredingen
10
17
Buitenspel
2
1
Corners
10
3
Wissels
3
3
LIVE Fenerbahçe - Antalyaspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt U. Akyol met assist van D. Gelson Antalyaspor 0-1
46' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Zajc voor T. Cigerci Fenerbahçe
46' Wissel Antalyaspor Wissel P. Mukairu voor D. Gelson Antalyaspor
51' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Jorgensen Fenerbahçe
61' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Turuc voor E. Belozoglu Fenerbahçe
70' Wissel Antalyaspor Wissel D. Sinik voor Amilton Antalyaspor
81' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Erdinc voor M. Jorgensen Fenerbahçe
81' Wissel Antalyaspor Wissel E. Albayrak voor B. Ozturk Antalyaspor
81' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor R. Boffin Antalyaspor
89' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor H. Ozmert Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Antalyaspor
Opstellingen Fenerbahçe - Antalyaspor
De opstellingen van Fenerbahçe en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Ersun Yanal
Wissels Fenerbahçe
# Speler Pos.
35 Harun Tekin K
15 Serdar Aziz V
18 Sadık Çiftpınar V
34 Adil Rami V
6 Tolgay Ali Arslan M
23 Deniz Türüç M
16 Ferdi Erenay Kadıoğlu M
26 Alper Potuk M
21 Miha Zajc M
9 Mevlüt Erdinç A
Formatie 4-1-4-1
Coach Bülent Korkmaz
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Antalyaspor

Fenerbahçe en Antalyaspor treffen elkaar in de 7e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 26 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Fenerbahçe favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Antalyaspor slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fenerbahçe 14
Winst Antalyaspor 5
Gelijkspel 3
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 2e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Fenerbahçe - Antalyaspor Opstelling Fenerbahçe Opstelling Antalyaspor Live Fenerbahçe - Antalyaspor Live Fenerbahçe - Antalyaspor kijken Fenerbahçe - Antalyaspor kijken Live Fenerbahçe - Antalyaspor stream Fenerbahçe - Antalyaspor Fox Sports Nabeschouwing Fenerbahçe - Antalyaspor Uitslag Fenerbahçe - Antalyaspor Statistieken Fenerbahçe - Antalyaspor Super Lig 2019/2020 Fenerbahçe - Antalyaspor wedden Fenerbahçe - Antalyaspor gokken Fenerbahçe - Antalyaspor Unibet