Nabeschouwing Fenerbahçe - Denizlispor (2-2) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 7 maart 2020 - 18:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Fenerbahçe het zaterdag 7 maart 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Denizlispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Denizlispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Denizlispor (2-2)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Fenerbahçe en Denizlispor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door O. Tufan, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. In de 44e minuut kreeg T. Arslan van Fenerbahçe voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Fenerbahçe de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Door een benutte penalty kwam Denizlispor vervolgens op 1-1. Het was R. Murawski die vanaf 11 meter wist te scoren in de 45e minuut.

In de 75e minuut was het Denizlispor dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van M. Yumlu. Na 92 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Aziz de 2-2 maakte namens Fenerbahçe.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Fenerbahçe - Denizlispor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Denizlispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt O. Tufan met assist van M. Ekici Fenerbahçe 1-0
31' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Zajc voor M. Kruse Fenerbahçe
36' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor T. Arslan Fenerbahçe
44' Tweede gele kaart Fenerbahçe Tweede gele kaart voor T. Arslan Fenerbahçe
45' Penalty Denizlispor Penalty R. Murawski Denizlispor 1-1
46' Wissel Fenerbahçe Wissel T. Cigerci voor F. Kadioglu Fenerbahçe
53' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor O. Estupinan Denizlispor
54' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor H. A. Kaldirim Fenerbahçe
71' Wissel Denizlispor Wissel O. Cek voor O. Estupinan Denizlispor
75' Doelpunt Denizlispor Doelpunt M. Yumlu met assist van Z. Yavru Denizlispor 1-2
76' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor O. Tufan Fenerbahçe
77' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Aziz Fenerbahçe
80' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Erdinc voor M. Ekici Fenerbahçe
81' Wissel Denizlispor Wissel O. Onazi voor M. Barrow Denizlispor
86' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor R. Murawski Denizlispor
86' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor T. Cigerci Fenerbahçe
87' Wissel Denizlispor Wissel S. Sahinturk voor I. Aissati Denizlispor
87' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor O. Cek Denizlispor
90' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor R. Niyaz Denizlispor
92' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor A. Bayindir Fenerbahçe
92' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt S. Aziz Fenerbahçe 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Denizlispor
Opstellingen Fenerbahçe - Denizlispor
De opstellingen van Fenerbahçe en Denizlispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Denizlispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.