Nabeschouwing Galatasaray - Antalyaspor (5-0) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 28 december 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Galatasaray het zaterdag 28 december 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in NEF Stadyumu in İstanbul.

Via de Galatasaray - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Antalyaspor (5-0)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geëindigd in een 5-0 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 10 minuten. Falcao maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Galatasaray vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Galatasaray vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Falcao op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van O. Celustka zorgde ervoor dat Galatasaray in de 37e minuut op 3-0 kwam te staan.

Ook na de derde treffer nam Galatasaray geen gas terug, waardoor in de 82e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van R. Babel. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Galatasaray. Deze werd gescoord door T. Antalyali in de 89e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Abdulkadir Bitigen bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Galatasaray.

LIVE Galatasaray - Antalyaspor 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Penalty Galatasaray Penalty Falcao Galatasaray 1-0
15' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor M. Lemina Galatasaray
27' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor D. Sinik Antalyaspor
28' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Falcao met assist van Mariano Galatasaray 2-0
37' Eigen doelpunt Galatasaray Eigen doelpunt O. Celustka Galatasaray 3-0
43' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor H. Ozmert Antalyaspor
46' Wissel Antalyaspor Wissel P. Mukairu voor S. Dursun Antalyaspor
56' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor T. Camdal Antalyaspor
62' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor F. Muslera Galatasaray
75' Wissel Galatasaray Wissel R. Babel voor S. Feghouli Galatasaray
77' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor N. Sangare Antalyaspor
78' Wissel Antalyaspor Wissel Fredy voor D. Sinik Antalyaspor
82' Doelpunt Galatasaray Doelpunt R. Babel met assist van O. Bayram Galatasaray 4-0
83' Wissel Galatasaray Wissel A. Buyuk voor Falcao Galatasaray
87' Wissel Galatasaray Wissel E. Tasdemir voor Y. Nagatomo Galatasaray
89' Doelpunt Galatasaray Doelpunt T. Antalyali met assist van J. Seri Galatasaray 5-0
90' Wissel Antalyaspor Wissel Y. Kurtulus voor H. Ozmert Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Antalyaspor
Opstellingen Galatasaray - Antalyaspor
De opstellingen van Galatasaray en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Galatasaray - Antalyaspor

Galatasaray en Antalyaspor treffen elkaar in de 17e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abdulkadir Bitigen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 11 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Antalyaspor slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Galatasaray 10
Winst Antalyaspor 4
Gelijkspel 8
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 7e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 16e plaats.