Nabeschouwing Galatasaray - Sivasspor (3-2) || Super Lig

Vrijdag 18 oktober 2019 - 19:30 uur

In de Super Lig neemt Galatasaray het vrijdag 18 oktober 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadium in İstanbul.

Via de Galatasaray - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Sivasspor (3-2)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabiyik geëindigd in een 3-2 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door F. Andone, waarmee Galatasaray met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 42e minuut voor dat Galatasaray via F. Andone op 2-0 kwam te staan. In de 48e minuut kreeg I. Cofie van Sivasspor voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sivasspor de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 69e minuut was het Sivasspor dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Kone. Na 74 minuten werd de voorsprong voor Galatasaray vergroot nadat R. Babel de 3-1 wist te scoren. Sivasspor verkleinde in de 84e minuut de achterstand doordat E. Yesilyurt de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ali Palabiyik en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Galatasaray.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray - Sivasspor
Goals
3
2
Balbezit
66%
34%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
4
4
Schoten totaal
17
14
Schoten op doel
8
7
Aanvallen
119
80
Gevaarlijke aanvallen
93
57
Passes
607
306
Overtredingen
10
20
Buitenspel
2
2
Corners
3
3
Wissels
4
6
LIVE Galatasaray - Sivasspor 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Doelpunt Galatasaray Doelpunt F. Andone Galatasaray 1-0
24' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor C. Luyindama Galatasaray
31' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Fernando Sivasspor
32' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Yatabare Sivasspor
42' Penalty Galatasaray Penalty F. Andone Galatasaray 2-0
47' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor I. Cofie Sivasspor
46' Wissel Sivasspor Wissel A. Kone voor Fernando Sivasspor
48' Tweede gele kaart Sivasspor Tweede gele kaart voor I. Cofie Sivasspor
63' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor F. Andone Galatasaray
69' Doelpunt Sivasspor Doelpunt A. Kone met assist van U. Ciftci Sivasspor 2-1
74' Doelpunt Galatasaray Doelpunt R. Babel met assist van O. Bayram Galatasaray 3-1
76' Wissel Galatasaray Wissel R. Donk voor C. Luyindama Galatasaray
76' Wissel Galatasaray Wissel J. Seri voor E. Tasdemir Galatasaray
78' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor O. Bayram Galatasaray
82' Wissel Sivasspor Wissel E. Yesilyurt voor M. Yatabare Sivasspor
83' Wissel Galatasaray Wissel Y. Akgun voor Y. Belhanda Galatasaray
84' Doelpunt Sivasspor Doelpunt E. Yesilyurt met assist van E. Kilinc Sivasspor 3-2
85' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Y. Akgun Galatasaray
86' Wissel Sivasspor Wissel A. Djerlek voor M. Yandas Sivasspor
Opstellingen Galatasaray - Sivasspor
De opstellingen van Galatasaray en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Galatasaray - Sivasspor

Galatasaray en Sivasspor treffen elkaar in de 8e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabiyik en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Galatasaray en Sivasspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Galatasaray 0
Winst Sivasspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 10e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Galatasaray - Sivasspor Opstelling Galatasaray Opstelling Sivasspor Live Galatasaray - Sivasspor Live Galatasaray - Sivasspor kijken Galatasaray - Sivasspor kijken Live Galatasaray - Sivasspor stream Galatasaray - Sivasspor Fox Sports Nabeschouwing Galatasaray - Sivasspor Uitslag Galatasaray - Sivasspor Statistieken Galatasaray - Sivasspor Super Lig 2019/2020 Galatasaray - Sivasspor wedden Galatasaray - Sivasspor gokken Galatasaray - Sivasspor Unibet