Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Denizlispor (1-2) || Super Lig 2019/2020

Zondag 1 december 2019 - 12:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Gazişehir Gaziantep het zondag 1 december 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Denizlispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gazişehir Gaziantep - Denizlispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Denizlispor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Gazişehir Gaziantep en Denizlispor is onder leiding van scheidsrechter Atilla Karaoğlan geëindigd in een 1-2 overwinning voor Denizlispor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door O. Kayode, waarmee Gaziantep F.K. met 1-0 de leiding nam. Denizlispor kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Z. Bergdich, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette H. Sacko zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Denizlispor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Atilla Karaoğlan, waardoor Denizlispor dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Gazişehir Gaziantep - Denizlispor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gazişehir Gaziantep - Denizlispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor H. Sacko Denizlispor
19' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor F. Soyalp Gaziantep F.K.
48' Wissel Denizlispor Wissel O. Yilmaz voor C. Sapunaru Denizlispor
54' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt O. Kayode Gaziantep F.K. 1-0
58' Doelpunt Denizlispor Doelpunt Z. Bergdich Denizlispor 1-1
65' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor I. Aissati Denizlispor
75' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor M. Yumlu Denizlispor
77' Wissel Gaziantep F.K. Wissel R. Chibsah voor P. Twumasi Gaziantep F.K.
77' Wissel Gaziantep F.K. Wissel B. Pawlowski voor F. Soyalp Gaziantep F.K.
78' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor Z. Bergdich Denizlispor
83' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor O. Ceylan Gaziantep F.K.
83' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor M. Barrow Denizlispor
85' Doelpunt Denizlispor Doelpunt H. Sacko met assist van M. Barrow Denizlispor 1-2
87' Wissel Denizlispor Wissel Z. Yavru voor I. Sackey Denizlispor
92' Wissel Denizlispor Wissel O. Estupinan voor H. Sacko Denizlispor
94' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor R. Chibsah Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Gazişehir Gaziantep - Denizlispor
Opstellingen Gazişehir Gaziantep - Denizlispor
De opstellingen van Gazişehir Gaziantep en Denizlispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gazişehir Gaziantep gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Denizlispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gazişehir Gaziantep - Denizlispor

Gazişehir Gaziantep en Denizlispor treffen elkaar in de 13e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Atilla Karaoğlan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gazişehir Gaziantep en Denizlispor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Gazişehir Gaziantep 0
Winst Denizlispor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gazişehir Gaziantep op een 11e positie staat, terwijl we Denizlispor terugvinden op de 13e plaats.