Nabeschouwing Gençlerbirliği - Gazişehir Gaziantep (1-0) || Super Lig 2019/2020

Vrijdag 24 januari 2020 - 18:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Gençlerbirliği het vrijdag 24 januari 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Eryaman Stadyumu in Ankara.

Via de Gençlerbirliği - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gençlerbirliği - Gazişehir Gaziantep (1-0)

Het Super Lig duel tussen Gençlerbirliği en Gazişehir Gaziantep is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 1-0 overwinning voor Gençlerbirliği. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Gaziantep F.K. kreeg in de 57e minuut een strafschop toegekend, die door O. Kayode werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Een penalty zorgde er later in de 64e minuut voor dat Gençlerbirliği via S. Sessegnon op 1-0 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Gençlerbirliği uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Gençlerbirliği - Gazişehir Gaziantep 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gençlerbirliği - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor G. Sio Gençlerbirliği
56' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor P. Polomat Gençlerbirliği
57' Penalty gemist Gaziantep F.K. Penalty gemist O. Kayode Gaziantep F.K.
62' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor J. Kana-Biyik Gaziantep F.K.
64' Penalty Gençlerbirliği Penalty S. Sessegnon Gençlerbirliği 1-0
67' Wissel Gaziantep F.K. Wissel P. Twumasi voor R. Chibsah Gaziantep F.K.
67' Wissel Gaziantep F.K. Wissel K. Ozer voor O. Kayode Gaziantep F.K.
75' Wissel Gençlerbirliği Wissel B. A. Ozdemir voor G. Sio Gençlerbirliği
76' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor K. Ozer Gaziantep F.K.
80' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor K. Nordfeldt Gençlerbirliği
81' Wissel Gaziantep F.K. Wissel B. Pawlowski voor G. Vural Gaziantep F.K.
86' Wissel Gençlerbirliği Wissel H. Pehlivan voor Baiano Fabricio Gençlerbirliği
86' Wissel Gençlerbirliği Wissel S. Diallo voor F. Ayite Gençlerbirliği
Video hoogtepunten en samenvatting Gençlerbirliği - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Gençlerbirliği - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Gençlerbirliği en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gençlerbirliği gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Gençlerbirliği - Gazişehir Gaziantep

Gençlerbirliği en Gazişehir Gaziantep treffen elkaar in de 19e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gençlerbirliği en Gazişehir Gaziantep in de Super Lig vond plaats op 26 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gazişehir Gaziantep. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Gazişehir Gaziantep favoriet. 1 keer wist de ploeg van Gençlerbirliği te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Gençlerbirliği. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gençlerbirliği 0
Winst Gazişehir Gaziantep 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gençlerbirliği op een 13e positie staat, terwijl we Gazişehir Gaziantep terugvinden op de 10e plaats.