Nabeschouwing Gençlerbirliği - İstanbul Başakşehir (1-2) || Super Lig 2019/2020

Zondag 1 september 2019 - 18:15 uur



In de Super Lig 2019/2020 neemt Gençlerbirliği het zondag 1 september 2019 om 18:15 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Eryaman Stadyumu in Ankara.

Via de Gençlerbirliği - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gençlerbirliği - İstanbul Başakşehir (1-2)

Het Super Lig duel tussen Gençlerbirliği en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 1-2 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door G. Sio, waarmee Gençlerbirliği met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van D. Ba in de 83e minuut zorgde er even later voor dat İstanbul Başakşehir weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 90e minuut zette E. Visca zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee İstanbul Başakşehir de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cüneyt Çakιr, waardoor İstanbul Başakşehir dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Gençlerbirliği - İstanbul Başakşehir
Goals
1
2
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
5
2
Schoten totaal
7
21
Schoten op doel
5
8
Aanvallen
94
102
Gevaarlijke aanvallen
46
71
Passes
9
3
Overtredingen
26
17
Buitenspel
1
1
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE Gençlerbirliği - İstanbul Başakşehir 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gençlerbirliği - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor E. Crivelli İstanbul Başakşehir
36' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt G. Sio met assist van S. Sessegnon Gençlerbirliği 1-0
42' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor Baiano Fabricio Gençlerbirliği
46' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor A. Turan İstanbul Başakşehir
49' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor B. A. Ozdemir Gençlerbirliği
46' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Aleksic voor A. Turan İstanbul Başakşehir
46' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Ba voor E. Crivelli İstanbul Başakşehir
48' Wissel Gençlerbirliği Wissel Y. Pehlivan voor Baiano Fabricio Gençlerbirliği
66' Wissel Gençlerbirliği Wissel S. Dikmen voor B. A. Ozdemir Gençlerbirliği
74' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel G. Inler voor A. Okechukwu İstanbul Başakşehir
78' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor S. Dikmen Gençlerbirliği
82' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor Z. Toure Gençlerbirliği
83' Penalty İstanbul Başakşehir Penalty D. Ba İstanbul Başakşehir 1-1
86' Wissel Gençlerbirliği Wissel R. Berisbek voor B. Stancu Gençlerbirliği
88' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor H. Pehlivan Gençlerbirliği
90' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt E. Visca met assist van I. Kahveci İstanbul Başakşehir 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Gençlerbirliği - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Gençlerbirliği - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Gençlerbirliği en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gençlerbirliği gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Okan Buruk
Wissels İstanbul Başakşehir
# Speler Pos.
1 Volkan Babacan K
33 Uğur Uçar V
24 Luís Miguel Vieira Silva V
25 Furkan Soyalp M
88 Gökhan İnler M
29 Kerim Frei Koyunlu M
91 Danijel Aleksić A
9 Fredrik Gulbrandsen A
19 Demba Ba A
14 Muhammet Demir A
Voorbeschouwing Gençlerbirliği - İstanbul Başakşehir

Gençlerbirliği en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gençlerbirliği en İstanbul Başakşehir in de Super Lig vond plaats op 26 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Gençlerbirliği favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl İstanbul Başakşehir slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Gençlerbirliği 9
Winst İstanbul Başakşehir 5
Gelijkspel 6
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gençlerbirliği op een 17e positie staat, terwijl we İstanbul Başakşehir terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Gençlerbirliği - İstanbul Başakşehir Opstelling Gençlerbirliği Opstelling İstanbul Başakşehir Live Gençlerbirliği - İstanbul Başakşehir Live Gençlerbirliği - İstanbul Başakşehir kijken Gençlerbirliği - İstanbul Başakşehir kijken Live Gençlerbirliği - İstanbul Başakşehir stream Gençlerbirliği - İstanbul Başakşehir Fox Sports Nabeschouwing Gençlerbirliği - İstanbul Başakşehir Uitslag Gençlerbirliği - İstanbul Başakşehir Statistieken Gençlerbirliği - İstanbul Başakşehir Super Lig 2019/2020 Gençlerbirliği - İstanbul Başakşehir wedden Gençlerbirliği - İstanbul Başakşehir gokken Gençlerbirliği - İstanbul Başakşehir Unibet