Nabeschouwing Göztepe - Yeni Malatyaspor (1-1) || Super Lig 2019/2020

Zondag 10 november 2019 - 12:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Göztepe het zondag 10 november 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bornova Doğanlar Stadı in İzmir.

Via de Göztepe - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Yeni Malatyaspor (1-1)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Göztepe en Yeni Malatyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door S. Gurler, waarmee Göztepe met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van G. Tore in de 83e minuut zorgde er even later voor dat Yeni Malatyaspor weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Göztepe - Yeni Malatyaspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Göztepe Doelpunt S. Gurler met assist van S. Aydogdu Göztepe 1-0
38' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor A. Acquah Yeni Malatyaspor
59' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Yildirim Yeni Malatyaspor
60' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor S. Aydogdu Göztepe
66' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Tozlu voor M. Donald Yeni Malatyaspor
67' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor C. Jerome Göztepe
71' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor T. Hadebe Yeni Malatyaspor
73' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Ildiz voor M. Yildirim Yeni Malatyaspor
74' Wissel Göztepe Wissel H. Akbunar voor S. Gurler Göztepe
80' Wissel Göztepe Wissel Y. Oztekin voor S. Aydogdu Göztepe
81' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor C. Borges Göztepe
83' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor B. Emir Göztepe
83' Penalty Yeni Malatyaspor Penalty G. Tore Yeni Malatyaspor 1-1
86' Wissel Göztepe Wissel D. Kadah voor S. Napoleoni Göztepe
87' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor E. Tozlu Yeni Malatyaspor
87' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor A. Ozturk Göztepe
88' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor E. Kas Yeni Malatyaspor
93' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. R. Mina Meza voor G. Tore Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Göztepe - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Göztepe en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.