Nabeschouwing Kayserispor - Galatasaray (2-3) || Super Lig 2019/2020

Vrijdag 30 augustus 2019 - 19:30 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Kayserispor het vrijdag 30 augustus 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Galatasaray (2-3)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Mustafa Öğretmenoğlu geëindigd in een 2-3 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Pedro Henrique, waarmee Kayserispor met 1-0 de leiding nam. In de 65e minuut kreeg A. Abdennour van Kayserispor voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Kayserispor de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Door een benutte penalty kwam Galatasaray vervolgens op 1-1. Het was Y. Belhanda die vanaf 11 meter wist te scoren in de 66e minuut.

In de 73e minuut moest Kayserispor verder met een man minder, nadat Pedro Henrique een tweede gele kaart kreeg. In de 87e was het Galatasaray dat op voorsprong kwam te staan na een goal van R. Babel. Na 89 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat E. Mor zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. Na 91 minuten lukte het Kayserispor via een doelpunt van U. Bulut dan toch nog om de stand weer op gelijke hoogte te brengen: 2-2. Na 94 minuten moest ook U. Bulut van Kayserispor het veld verlaten nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart kreeg. Even daarna viel in de 90e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd. A. Buyuk zette namens Galatasaray de stand op 2-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mustafa Öğretmenoğlu bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Galatasaray.

LIVE Kayserispor - Galatasaray 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Y. Belhanda Galatasaray
35' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor B. Dja Djedje Kayserispor
37' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Pedro Henrique Kayserispor 1-0
46' Wissel Galatasaray Wissel E. Mor voor M. Diagne Galatasaray
54' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor A. Abdennour Kayserispor
65' Tweede gele kaart Kayserispor Tweede gele kaart voor A. Abdennour Kayserispor
66' Penalty Galatasaray Penalty Y. Belhanda Galatasaray 1-1
69' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor B. Mensah Kayserispor
69' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Pedro Henrique Kayserispor
69' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Mariano Galatasaray
70' Wissel Kayserispor Wissel M. Kula voor B. Dja Djedje Kayserispor
73' Tweede gele kaart Kayserispor Tweede gele kaart voor Pedro Henrique Kayserispor
75' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor O. Bayram Galatasaray
79' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Marcao Galatasaray
80' Wissel Galatasaray Wissel A. Buyuk voor Y. Nagatomo Galatasaray
85' Wissel Galatasaray Wissel M. Linnes voor Mariano Galatasaray
85' Wissel Kayserispor Wissel B. Basacikoglu voor E. Adebayor Kayserispor
87' Doelpunt Galatasaray Doelpunt R. Babel Galatasaray 1-2
89' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor E. Mor Galatasaray
89' Tweede gele kaart Galatasaray Tweede gele kaart voor E. Mor Galatasaray
91' Doelpunt Kayserispor Doelpunt U. Bulut met assist van B. Basacikoglu Kayserispor 2-2
93' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor U. Bulut Kayserispor
94' Tweede gele kaart Kayserispor Tweede gele kaart voor U. Bulut Kayserispor
98' Doelpunt Galatasaray Doelpunt A. Buyuk met assist van S. Feghouli Galatasaray 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Galatasaray
Opstellingen Kayserispor - Galatasaray
De opstellingen van Kayserispor en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kayserispor - Galatasaray

Kayserispor en Galatasaray treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mustafa Öğretmenoğlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 20 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 15 keer wist de ploeg van Kayserispor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Kayserispor. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kayserispor 2
Winst Galatasaray 15
Gelijkspel 9
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 13e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 14e plaats.