Nabeschouwing Kayserispor - Göztepe (1-0) || Super Lig 2019/2020

Maandag 2 maart 2020 - 18:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Kayserispor het maandag 2 maart 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Göztepe (1-0)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Göztepe is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door M. Mesanovic, waarmee Kayserispor met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Kayserispor uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Kayserispor - Göztepe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor A. Kravets Kayserispor
21' Wissel Göztepe Wissel C. Borges voor A. Ozturk Göztepe
50' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor S. Gurler Göztepe
55' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor D. Angelo Kayserispor
55' Wissel Göztepe Wissel K. Wilczek voor C. Jerome Göztepe
70' Doelpunt Kayserispor Doelpunt M. Mesanovic Kayserispor 1-0
77' Wissel Göztepe Wissel Z. Tripic voor A. Castro Göztepe
79' Wissel Kayserispor Wissel M. Situm voor M. Mesanovic Kayserispor
83' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Pedro Henrique Kayserispor
83' Wissel Kayserispor Wissel B. Rienstra voor Pedro Henrique Kayserispor
88' Wissel Kayserispor Wissel A. Aktas voor B. Dja Djedje Kayserispor
89' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor A. Aktas Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Göztepe
Opstellingen Kayserispor - Göztepe
De opstellingen van Kayserispor en Göztepe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Göztepe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kayserispor - Göztepe

Kayserispor en Göztepe treffen elkaar in de 24e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Göztepe in de Super Lig vond plaats op 5 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Göztepe. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Kayserispor als Göztepe wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Kayserispor 2
Winst Göztepe 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 18e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 8e plaats.