Nabeschouwing Rizespor - Göztepe (0-0) || Super Lig

Zondag 15 september 2019 - 16:00 uur

In de Super Lig neemt Rizespor het zondag 15 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Caykur Didi Stadium in Rize.

Via de Rizespor - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Göztepe (0-0)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Rizespor en Göztepe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Rizespor dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Rizespor, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Abdulkadir Bitigen niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rizespor - Göztepe
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
8
4
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
110
91
Gevaarlijke aanvallen
78
64
Passes
533
327
Overtredingen
21
10
Buitenspel
1
3
Corners
4
3
Wissels
6
6
LIVE Rizespor - Göztepe 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor H. Akbunar Göztepe
48' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor M. Mossoro Göztepe
53' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor J. Attamah Rizespor
61' Wissel Göztepe Wissel E. Derdiyok voor H. Akbunar Göztepe
70' Wissel Rizespor Wissel M. Scepovic voor B. Samudio Rizespor
76' Wissel Göztepe Wissel B. Kirdaroglu voor S. Napoleoni Göztepe
78' Wissel Rizespor Wissel O. Caglayan voor A. Umar Rizespor
84' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor A. Ozturk Göztepe
86' Wissel Rizespor Wissel A. Durak voor J. Attamah Rizespor
87' Wissel Göztepe Wissel E. Ozkayimoglu voor S. Gurler Göztepe
93' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor F. Boldrin Rizespor
95' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor B. Emir Göztepe
Opstellingen Rizespor - Göztepe
De opstellingen van Rizespor en Göztepe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Göztepe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rizespor - Göztepe

Rizespor en Göztepe treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abdulkadir Bitigen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rizespor en Göztepe elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Rizespor 0
Winst Göztepe 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 4e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rizespor - Göztepe Opstelling Rizespor Opstelling Göztepe Live Rizespor - Göztepe Live Rizespor - Göztepe kijken Rizespor - Göztepe kijken Live Rizespor - Göztepe stream Rizespor - Göztepe Fox Sports Nabeschouwing Rizespor - Göztepe Uitslag Rizespor - Göztepe Statistieken Rizespor - Göztepe Super Lig 2019/2020 Rizespor - Göztepe wedden Rizespor - Göztepe gokken Rizespor - Göztepe Unibet