Nabeschouwing Sivasspor - Ankaragücü (3-1) || Super Lig 2019/2020

Zondag 6 oktober 2019 - 13:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Sivasspor het zondag 6 oktober 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Ankaragücü. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Ankaragücü live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Ankaragücü (3-1)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Ankaragücü is onder leiding van scheidsrechter Atilla Karaoğlan geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door D. Orgill, waarmee Ankaragücü met 0-1 de leiding nam. Sivasspor kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Yandas, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette M. Yandas zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sivasspor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 92 minuten werd de voorsprong voor Sivasspor vergroot nadat M. Yatabare de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sivasspor.

LIVE Sivasspor - Ankaragücü 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Ankaragücü teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt D. Orgill Ankaragücü 0-1
21' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor H. Kaya Ankaragücü
26' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Yandas met assist van H. Arslan Sivasspor 1-1
44' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor A. Appidangoye Sivasspor
48' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Yandas met assist van Fernando Sivasspor 2-1
53' Wissel Ankaragücü Wissel A. Karabulut voor H. Kaya Ankaragücü
54' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor U. Ciftci Sivasspor
63' Wissel Sivasspor Wissel E. Yesilyurt voor A. Kone Sivasspor
68' Wissel Ankaragücü Wissel M. Sak voor S. Agcay Ankaragücü
69' Wissel Sivasspor Wissel I. Cofie voor A. Traore Sivasspor
79' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor E. Yesilyurt Sivasspor
83' Wissel Ankaragücü Wissel Z. Sadaev voor W. Moke Ankaragücü
87' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Marcelo Goiano Sivasspor
88' Wissel Sivasspor Wissel A. Djerlek voor M. Yandas Sivasspor
92' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Yatabare met assist van Marcelo Goiano Sivasspor 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Ankaragücü
Opstellingen Sivasspor - Ankaragücü
De opstellingen van Sivasspor en Ankaragücü zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ankaragücü zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.