Nabeschouwing Trabzonspor - Besiktas (4-1) || Super Lig 2019/2020

Zondag 29 september 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Trabzonspor het zondag 29 september 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Besiktas (4-1)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 4-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van D. Tokoz zette Trabzonspor op een 1-0 voorsprong in de 31e minuut van de wedstrijd. Trabzonspor vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Sosa op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Trabzonspor, waarmee A. Nwakaeme zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 79 minuten deed G. Yalcin iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Beşiktaş werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 88e minuut wist A. Nwakaeme namens Trabzonspor de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ali Palabıyık bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Trabzonspor.

LIVE Trabzonspor - Besiktas 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor A. Parmak Trabzonspor
31' Eigen doelpunt Trabzonspor Eigen doelpunt D. Tokoz Trabzonspor 1-0
33' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor D. Tokoz Beşiktaş
36' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor N. Uysal Beşiktaş
42' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt J. Sosa met assist van A. Parmak Trabzonspor 2-0
44' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor J. O. Mikel Trabzonspor
48' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor H. Turkmen Trabzonspor
46' Wissel Beşiktaş Wissel A. Diaby voor T. Boyd Beşiktaş
64' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Nwakaeme met assist van A. Sorloth Trabzonspor 3-0
67' Wissel Beşiktaş Wissel G. Yalcin voor D. Vida Beşiktaş
72' Wissel Trabzonspor Wissel D. Erdogan voor K. Corekci Trabzonspor
75' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor G. Gonul Beşiktaş
75' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor M. Hosseini Trabzonspor
76' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor U. Cakir Trabzonspor
78' Wissel Trabzonspor Wissel D. Avdijaj voor A. Parmak Trabzonspor
79' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt G. Yalcin met assist van C. Erkin Beşiktaş 3-1
88' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor F. Novak Trabzonspor
88' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Nwakaeme met assist van U. Cakir Trabzonspor 4-1
89' Wissel Trabzonspor Wissel D. Sturridge voor A. Sorloth Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Besiktas
Opstellingen Trabzonspor - Besiktas
De opstellingen van Trabzonspor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Abdullah Mucip Avcı
Voorbeschouwing Trabzonspor - Besiktas

Trabzonspor en Besiktas treffen elkaar in de 6e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 18 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 12 keer wist de ploeg van Trabzonspor te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Trabzonspor. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 9
Winst Besiktas 12
Gelijkspel 8
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 11e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 13e plaats.