Nabeschouwing Trabzonspor - Yeni Malatyaspor (2-1) || Super Lig 2019/2020

Zondag 25 augustus 2019 - 18:15 uur



In de Super Lig 2019/2020 neemt Trabzonspor het zondag 25 augustus 2019 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Yeni Malatyaspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Koray Gençerler geëindigd in een 2-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door A. Omur, waarmee Trabzonspor met 1-0 de leiding nam. Trabzonspor vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Pereira op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 89e minuut wist Yeni Malatyaspor de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via E. Tozlu. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Yeni Malatyaspor kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Koray Gençerler, waardoor Trabzonspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Trabzonspor - Yeni Malatyaspor
Goals
2
1
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
16
11
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
86
89
Gevaarlijke aanvallen
60
63
Passes
393
407
Overtredingen
5
13
Buitenspel
0
1
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE Trabzonspor - Yeni Malatyaspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor J. Sosa Trabzonspor
45' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Omur met assist van J. Sosa Trabzonspor 1-0
66' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor E. Kas Yeni Malatyaspor
67' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel G. Chaalali voor Guilherme Yeni Malatyaspor
67' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel G. Tore voor R. Yalcin Yeni Malatyaspor
72' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Sari voor A. Omur Trabzonspor
78' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Tozlu voor G. Tore Yeni Malatyaspor
78' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt J. Pereira met assist van Y. Sari Trabzonspor 2-0
80' Wissel Trabzonspor Wissel J. O. Mikel voor A. Sorloth Trabzonspor
87' Wissel Trabzonspor Wissel D. Avdijaj voor A. Parmak Trabzonspor
89' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt E. Tozlu Yeni Malatyaspor 2-1
96' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor A. Jahovic Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Trabzonspor - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Trabzonspor en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Ali Rıza Sergen Yalçın
Wissels Yeni Malatyaspor
# Speler Pos.
35 Ufuk Ceylan K
15 Mustafa Akbaş V
77 Rahman Buğra Çağıran M
14 Ahmed Ildız M
25 Ghilane Chalali M
7 Gökhan Töre M
11 Eren Tozlu A
Voorbeschouwing Trabzonspor - Yeni Malatyaspor

Trabzonspor en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Koray Gençerler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Yeni Malatyaspor in de Super Lig vond plaats op 20 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Trabzonspor als Yeni Malatyaspor wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Trabzonspor 2
Winst Yeni Malatyaspor 2
Gelijkspel 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 10e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Trabzonspor - Yeni Malatyaspor Opstelling Trabzonspor Opstelling Yeni Malatyaspor Live Trabzonspor - Yeni Malatyaspor Live Trabzonspor - Yeni Malatyaspor kijken Trabzonspor - Yeni Malatyaspor kijken Live Trabzonspor - Yeni Malatyaspor stream Trabzonspor - Yeni Malatyaspor Fox Sports Nabeschouwing Trabzonspor - Yeni Malatyaspor Uitslag Trabzonspor - Yeni Malatyaspor Statistieken Trabzonspor - Yeni Malatyaspor Super Lig 2019/2020 Trabzonspor - Yeni Malatyaspor wedden Trabzonspor - Yeni Malatyaspor gokken Trabzonspor - Yeni Malatyaspor Unibet